To je to što me zanima!

Liga Hrvata: Kud god okreneš, igraju hrvatski nogometaši...

SEDAM OD OSAM Real kreće prema trećem uzastopnom naslovu protiv APOEL-a kod kuće. Pašalić sa Spartakom gostuje kod Maribora, Subašić kod Leipziga, a Lovrenov Liverpool čeka Sevillu
Vidi originalni članak

Utakmica Feyenoorda i Manchester Cityja u Rotterdamu jedina je na kojoj večeras neće biti Hrvata. Na ostalih sedam utakmica prvoga kola Lige prvaka Hrvati će biti zastupljeni.

Real Madrid svoj put prema trećem uzastopnom naslovu europskog prvaka počinje protiv APOEL-a na Santiago Bernabeuu. Ove su momčadi dosad u Europi susrele samo jednom, i to 2012. godine, kad su Ciprani senzacionalo dogurali do četvrtfinala. Luka Modrić i Mateo Kovačić ponovno kreću prema europskom vrhu.

Na kultnom Wembleyu Tottenham dočekuje Borussiju Dortmund, koja je na tom stadionu izgubila finale Lige prvaka 2013. godine od Bayerna. Tu će Hrvat na terenu biti Christian Pulišić, koji je odlučio da će igrati za SAD.

Mario Pašalić sa Spartakom gostuje kod Maribora, čiji je rezervni golman Dubrovčanin Matko Obradović. Danijel Subašić sa svojim Monacom gostuje kod debitanta u Ligi prvaka Leipziga, a Matej Mitrović s Bešiktašem kod Porta.

Sevilla gostuje na Anfield Roadu kod Liverpoola i Dejana Lovrena.

Imat ćemo i jedan veliki hrvatski derbi. Darijo Srna sa Šahtarom dočekuje Marka Roga i njegov Napoli. Zabio je Rog nedavno prvijenac za Napolitance i očito će ove sezone dobivati više prilike u talijanskoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 14.09.2017.

    I za svaki klub igraju dobro ali nažalost u repki su za neprepoznat

  • frenky___ 13.09.2017.

    A nemogu do finala eura

  • Dalmacija u srcu_474 13.09.2017.

    Pulišić nije Hrvat, nego Amerikanac šta je sam reka da je. Da je Hrvat onda bi igra za Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare