To je to što me zanima!

'Liga iznenađenja': Kad se Juve trese pred BATE-om

Ciparski Anorthosis, rumunjski Cluj i bjeloruski BATE Borisov pretvorili jaku Ligu prvaka u 'Ligu iznenađenja’. Od ove sezone sve je moguće...
Vidi originalni članak

Stativa Eugena Trice u samoj završnici i nekoliko sjajnih parada Petra Čecha spriječili su još veću senzaciju u Cluju. Veliki Chelsea, najskuplja europska momčad, uz puno sreće je izvukao 0-0.
I nije rumunjski prvak jedini, u ovogodišnjoj Ligi prvaka više je iznenađenja nego ikad: Anorthosis je nakon nule u Bremenu pomeo Panathinaikos 3-1, a Juventus samo čudom izvukao 2-2 kod BATE Borisova. Liga prvaka postala je - “liga iznenađenja”, s do jučer sasvim anonimnim junacima poput Argentinca Juana Culia iz Cluja (dva spektakularna gola Romi) ili Hawara Tahera iz Anorthosisa, prvog Iračanina koji je dao gol u Ligi prvaka. Taher je irački Kurd, rođen u Mosulu i prema “transfermarktu” vrijedi 400.000 eura.
Manje nego što Balaban na godinu zaradi u Dinamu?!
- Obrana nam je sjajna! Izbacili smo Rapid i Olympiacos, remizirali u Bremenu, sredili  Panathinaikos... To ne može biti slučajnost  - rekao je Temuri Ketsbaia, nekad ubojiti igrač Newcatlea, a danas perspektivni trener Anorthosisa.
Njegova momčad ima četiri boda nakon dva kola. Iduća utakmica im je najteža dosad - Inter u Milanu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bia bia 02.10.2008.

    a nisu cluj rumunji pa nema nijednog rumunja u momcadi ni na vidiku jebes to svi su im igraci stranci

  • Trollaš_me 02.10.2008.

    Svaka cast, ali kako to da nema hrvatskih klubova, a hrv je 5. na svujetu. A rumunji pobjede romu. Mislim da je to sramota za nas nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare