To je to što me zanima!

Liga prvaka - Laserom na oči Cristiana Ronalda

Iz Manchester Uniteda žalili su se Uefi jer su navijači francuskog prvaka dobar dio utakmice “gađali” Cristiana Ronalda laserskim zrakama
Vidi originalni članak

Na sve moguće načine Lyonovi navijači pokušali su pomoći svojoj obrani da nekako zaustavi Cristiana Ronalda u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. S tribina Gerlanda ciljali su najopasnijeg igrača Uniteda - zelenim laserom?!
- Primijetili smo to već na zagrijavanju i prijavili Uefinu delegatu. Odmah su pokušali nešto učiniti, ali sve se nastavilo u prvom poluvremenu - rekao je bijesni Sir Alex Ferguson, čiju je momčad od poraza spasio Carlos Tevez.
Argentinac je ušao s klupe i golom u 87. minuti donio Manchesteru izjednačenje. Ni još jedna sjajna partija strijelca Karima Benzeme nije pomogla Lyonu, završilo je 1-1 i United je jednom nogom u četvrtfinalu. Samo će se u uzvratu morati pobrinuti da im Benzema opet ne izmakne kontroli.
- Pokazali smo da se može igrati s njima. Idemo na Old Trafford po pobjedu - rekao je 20-godišnji Lyonov napadač.
Barcelona je vjerojatno sve riješila u prvoj utakmici, i to bez Franka Rijkaarda. Do pobjede 3-2 na Celtic Parku došli su s Johanom Neeskensom na klupi, jer Rijkaard je odrađivao utakmicu kazne.
- U Ligi prvaka nitko osim Barcelone nije pobijedio Cetic u Glasgowu, a mi smo to učinili prije četiri godine i sad opet - rekao je Barcelonin trener i dodao:
- Jako sam zadovoljan igrom. Stvorili smo toliko šansi, šteta što nismo zabili još koji put.
I ovako je pobjeda u Glasgowu prekretnica. Messi je napokon zabio, i to dvaput, a Barca u uzvrat nosi gol viška. Za razliku od Reala, koji lovi gol minusa iz Rima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare