To je to što me zanima!

Liga Uefe: Trivković sudio u pobjedi Stipe Pletikose

Spartak je u Moskvi pobijedio Zürich, a Bayer u Leverkusenu Sparta i u skupini E više nema dvojbi - dalje idu Bayer, Spartak i Zürich
Vidi originalni članak

Stipe Pletikosa sačuvao je svoju mrežu nedirnutom u još jednom nastupu u Ligi Uefe. Spartak je i nakon dvoboja protiv Zuricha ostao na jednom primljenom golu, a druga pobjeda donijela im je sedmi bod. Utakmicu je golom u 57. minuti riješio Yegor Titov, koji je pogodio s 10-ak metara na asistenciju Baženova. Švicarci su više pokušavali, ali Rusi su puno bolje pogađali. Od ukupno 11 udaraca Zuricha samo su dva značila i nešto posla za Pletikosu. Čak devet ih je otišlo pokraj gola. Spartak je pucao četiri puta, tri puta morao je braniti Stipin kolega Guatelli, a jednom su pogodili stativu. No reprezentativni golman nije bio i jedini Hrvat koji je bio sudionik ove utakmice. Bila su tu još četvorica - sudio je Splićanin Edo Trivković, pomagala mu dva Željka, Grgec i Novosel, a četvrti sudac bio je Alojzije Šupraha.
Bolton je jedini sigurni putnik u drugi krug iz skupine G, a Crvena zvezda je porazom od Boltona na Marakani definitvno otpala. Vijesti iz Beograda govore kako su engleski navijači cijeli dan proveli u hoteli, budući da je srpska policija u paničnom strahu od Delija...
Dalje ide i Tottenham u skupini G. Englezi su uzeli bod u Bruxellesu i time matematički osigurali prolaz dalje. Blizu je i Getafe, kao i Anderlecht. Danski Alborg više nema šanse, a Hapoelu iz Tel-Aviva u zadnjem kolu treba pobjeda protiv Danaca i poraz Anderlechta u gostima kod Getafea.
Bordeaux i Helsingborg će imati europsko proljeće, a bečka Austria sigurno neće. Galatasaray mora dobiti Bečane doma u zadnjem kolu, a Panionios ne bi smio pobjediti sigurni Bordeaux doma. Grke pobjeda sigurno vodi dalje.

SKUPINA E
BAYER - SPARTA 1-0 (Friedrich '71)
SPARTAK - ZURICH 1-0 (Titov '57)
Redoslijed: Spartak 7, Zurich 6, Bayer 6, Sparta 4, Toulouse 0.

SKUPINA F
ARIS - BRAGA 1-1 (Ronaldo '26 / Linz '6)
CRVENA ZVEZDA - BOLTON 0-1 (McCann '45)
Redoslijed: Bolton 6, Bayern 5, Aris 5, Braga 3, Crvena zvezda 0.

SKUPINA G
AaB - GETAFE 1-2 (Prica '90 / Hernandez '11, Granero '78)
ANDERLECHT - TOTTENHAM 1-1 (Goor '68 / Berbatov '71)
Redoslijed: Tottenham 7, Getafe 6, Anderlecht 5, Hapoel 3, AaB 1.

SKUPINA H
AUSTRIA - PANIONIOS 0-1 (Majstorović '90)
BORDEAUX - HALSINGBORG 2-1 (Chamakh '12, Jussie '69 / Larsson '17)
Redoslijed: Bordeaux 9, Helsingborg 7, Panionios 4, Galatasaray 3, Austria 0.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 07.12.2007.

    Heh , pa tom Trivkovicu je kao Ivankovicu, sumnjiv penal caleta protiv HSVa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare