To je to što me zanima!

Liga za prvaka: Povratak "vukova" u Jazinama

Suprotno svim očekivanjima, cibosi su konačno izgledali kao "vukovi" i sasvim zasluženo pobijedili Zadrane usred Jazina 91-79
Vidi originalni članak

Kad bi sjajni Chris Warren i Damir Mulaomerović češće imali kvalitetnu podršku suigrača, ova Cibona izgledala bi puno bolje. Warren je “utrpao” Zadranima 30 koševa uz 8 skokova, dok je briljantni Mulaomerović zabio 24 i podijelio čak 10 asistencija. Cibonin dvojac praktički je sam pobijedio favorizirani Zadar.
Prvo poluvrijeme Zadru, drugo Ciboni, najkraće se može opisati susret u Jazinama. Kako je počelo činilo se da će Zadrani pregaziti uzdrmane goste, već nakon prve četvrtine imali su 10 koševa prednosti, no Zagrepčani su polako ušli u ritam. Brewer je morao izaći zbog dvije osobna, Cibona je zaigrala “zonu” na koju domaći nisu imali odgovora i na poluvremenu su imali tek tri koša prednosti, 45-42. Zadrani su padali, Zagrepčani se dizali i kad su u 24. minuti preuzeli vodstvo 53-52, do kraja ga nisu puštali. Momčad Ace Petrovića gubila se u neuspješnim individualnim pokušajima, gosti su otišli na deset razlike i bez većih problema održali prednost do kraja susreta. Zadnji trzaj Zadrana bila je trica Stipčevića u 39. minuti za 76-79, no Cibona se konačno nije “izgubila” u završnici te mirno i koncentrirano privela utakmicu kraju. Brewer je bio najefikasniji kod domaćih s 20 koševa, Stipčević je dodao 14, a kod gostiju je, osim Warrena i Mulaomerovića, dobru partiju odigrao i Hoskin (16 koševa, 6 skokova).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • airkuki 23.04.2008.

    kad se ovo igralo? Oli ja sanjam što vidim!

  • Mondo 23.04.2008.

    To je neka druga igra. Ocito da im ne odgovara da se sastanu u polufinalu, a mi budale se zivcirajmo.

  • golfina 22.04.2008.

    LJUDI S A L E

Komentiraj...
Vidi sve komentare