To je to što me zanima!

Liječnik Cunha: Adrianu zbog alkohola odlazi psiha

Adriano neće, kao što je najavljeno, otputovati u Italiju sljedećeg tjedna. Liječnik Sao Paola tvrdi da zbog alkohola ima psihičkih problema
Vidi originalni članak

Seriji priča o Interovom brazilskom napadaču Adrianu, koje ovih dana pune tisak, priključuje se i ona koju je ispričao Marco Aurelio Cunha, liječnik Sao Paula, kluba u kojem je Adriano igrao na posudbi u drugoj polovici prošle sezone. Adrianov misteriozni ostanak u Brazilu, umjesto očekivanog povratka u Milano i njegov klub Inter, tema je koja svakoga dana poprima nove konture. Još uvijek nije jasno kada će se Adriano vratiti u Inter, odnosno hoće li se uopće vratiti. Sudeći prema iskazu doktora Aurelija Cunhe, Interov napadač ima ozbiljne psihičke probleme.
- Adriano bi trebao potražiti pomoć psihologa i psihijatra budući da ima poremećaje koje on sam ne može kontrolirati! On, recimo, izađe navečer van, poželi alkohol i onda ne može prestati piti. Sljedećeg dana ne može podnijeti nikakve zamjerke zbog toga, a potom pada u depresiju. Njegov je problem što nije okružen s prijateljima - kaže Aurelio Cunha.
Inače, igračev je menadžer rekao da se Adriano neće vratiti u Milano sljedećeg tjedna, kako je bilo najavljivano. Na razgovore s vodstvom Intera otići će samo on.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Leftybaby 10.04.2009.

    debil

Komentiraj...
Vidi sve komentare