To je to što me zanima!

Liječnik: Ronaldo konačno mora prestati toliko jesti

Brazilski nogometaš nalazi se u rodnom Brazilu, te u Rio de Janeiru radi po liječničkim uputama nakon operacije koljena tijekom veljače
Vidi originalni članak

Za dva tjedna će Ronaldo napuniti 32 godine i iako ima dovoljno teških ozljeda iza sebe, još je zanimljiv mnogim svjetskim klubovima. Trenutačno najveći interes za njega pokazuju Manchester City i Flamengo.
- Sve dosad željeno smo napravili. Ostalo je još mnogo rada s mišićima, moramo ih ojačati i dovesti u optimalnu snagu, no sada slijedi daleko teži posao za Ronalda, a to je psihički oporavak. Odnosno saznanje da može biti kao nekada - rekao je liječnik brazilske reprezentacije i Flamenga dr. Runco i dodao po njemu najbitniju stvar vezanu za povratak:
- Ronaldo treba prestati jesti na ovakav način. Jako se udebljao i s takvim stavom i stilom sigurno neće zaigrati nogomet. Prvo treba srediti glavu, pa prestati toliko jesti, a mišići će doći na svoje.
Sam Ronaldo izjavljivao je slično:
- Znam da je sada preda mnom najteži dio. Glava mora odraditi veliki dio posla u ovom trenutku, a to ponekad zna biti najteže. Osjećam kako želim još igrati. Imam motiva i ljubavi prema nogometu i volio bih dalje zabijati pogotke i igrati.
U kojem klubu?
- To je u ovom trenutku čak najmanje bitno - rekao je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Trollaš_me 04.09.2008.

    Ronaldo bi trenutno bila dobra ivesticija Maminha. Nis ne vrijedi, a moze barem stajat na terenu, mozda. Bio bi zvijezda poput coste, ajd mamicu pokupi jos jednu ugaslu zvijezdu. A joj pa on je jos premlad, treba imat barem 37. Jos se previse krece

  • slavonac 91 04.09.2008.

    daj suzdrži se silvaa

  • Silvaa 04.09.2008.

    neodgojeni kmak

Komentiraj...
Vidi sve komentare