To je to što me zanima!

Lijepa Sara i Iker opet u akciji: Casillas dobio najljepši poklon

Najpoznatiji nogometno-novinarski par opet je pred kamerama izveo svoj show. Iker je nakon osvojenog naslova na EP-u u intervjuu uživo ponovno izljubio lijepu Saru
Vidi originalni članak

Ako osvojimo novi naslov potražit ću tebe i sočno te poljubiti pred kamerama, najavio je Iker Casillas (31) iskusnom španjolskom novinaru nakon što ga je ovaj upitao hoće li europski naslov proslaviti poljupcem pred kamerama sa svojom zaručnicom Sarom Carbonero (28) kao što je to učinio 2010. nakon naslova svjetskog prvaka.

Naslov je osvojio, ali obećanje, na sreću, nije ispunio. Umjesto toga priuštio nam je nove trenutke nježnosti s prelijepom zaručnicom Sarom. Na Europskom prvenstvu je dobio samo jedan gol, a Španjolsku je odveo do trećeg velikog naslova u četiri godine. Čudesnom Ikeru vjerojatno je ipak najdraži poklon dala njegova Sara. Kao i prije dvije godine nakon naslova na SP-u, Sara je i ovaj put intervjuirala Ikera odmah nakon pobjede u finalu. 

I kao i 2010. Iker je izljubio novinarku. Nije bilo tako sočno kao 2010., no Sara je opet profesionalno primila pusu svog zaručnika i najboljeg svjetskog golmana. S obzirom na Ikerove godine, fantastične obrane i čudesnu momčad ne treba čuditi ako ćemo još koji put u godinama koje slijede gledati poljupce najpoznatijeg novinarsko-nogometnog para današnjice.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • General Lee 02.07.2012.

    Iker inače brani gol, ali u ovom slučaju je golgeter.

  • jabulario 02.07.2012.

    mislim da je iker najbolji strijelac ovog prvenstva...

  • protuha 02.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare