To je to što me zanima!

Lindsey Vonn: Iluzorno je bilo očekivati pet zlata...

Američka skijašica bila je najvljena kao prva zvijezda Igara. Osvojila je zlato i broncu, ali nadmašila ju je prijateljica Riesch s dva zlata...
Vidi originalni članak

Američka skijašica Lindsey Vonn padom je u slalomu završila nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru, gdje je trebala biti prva zvijezda. Kraj u kanadskom gradu je dočekala s jednim zlatom u spustu, te broncom u superveleslalomu, a primat prve primadone alpskog skijanja preuzela je njena najbolja prijateljica, Njemica Maria Riesch, koja Vancouver napušta sa dva zlata (superkombinacija i slalom).
- Iluzorno je bilo očekivati da mogu osvojiti pet zlatnih medalja, kako su neki pričali. Do nekoliko dana prije početka natjecanja nisam niti znala da ću nastupiti zbog ozljede - rekla je Vonn.
Nakon uspješnih nastupa u dvije brze discipline, Vonn je u svakoj narednoj utrci pala. U superkombinaciji nije izdržala slalomsku stazu, makar je imala najbolje vrijeme nakon spusta, dok je promašivala vrata i padala tijekom veleslaloma i slaloma.
- U svakoj sam disciplini željela najbolje, no nikada ništa ne završi savršeno u životu. No, ja sam dobila svoju zadovoljštinu, imam zlato i to je najbitnije - rekla je Vonn.
Na sve se nadovezala i njena majka Linda Krohn.
- Lindsey je takva, ne može tiho otići. Pokušala je sve, napadala u zadnje dvije utrke, željela najbolje, ali nije išlo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RastaManFan 27.02.2010.

    Ono sta je Janica napravila vise nitko nikada nece napraviti, to vam mora biti jasno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare