To je to što me zanima!

Lino: Što je ovo? Kako ćemo se vratiti kući nakon ovakve igre?

Pri zaostatku jedan razlike za susjedima, Lino Červar je zvao time-out. Kako ćemo se vratiti kući i pogledati ljude u oči, započeo je hrvatski izbornik pri rezultatu 20-19 za Srbiju
Vidi originalni članak

Hrvatska nije izgledala pretjerano uvjerljivo u utakmici sa Srbijom koja je na kraju završila remijem 25-25, a pri zaostatku jedan razlike za susjedima, Lino Červar je zvao time-out.

- Kako oni mogu imati dva puta veću borbenost od nas?! Kako ćemo se vratiti kući i pogledati ljude u oči?  - započeo je hrvatski izbornik pri rezultatu 20-19 za Srbiju pa nastavio:

- Koga da pogledam u oči? Gine se za svaku loptu, za svaku!

>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<

A onda se Hrvatska probudila u beogradskoj Štark Areni! Pred oko pet tisuća ljudi počeli su napokon kauboji izgledati motivirano... No nedovoljno za pobjedu.

SRBIJA - HRVATSKA 25-25 Drama u Beogradu! 'Kauboji' jedva izvukli bod protiv Srbije

Već je i ranije Lino bio ljut na svoju momčad. U prvom poluvremenu zvao je time-out, a tad se posebno naljutio na obrambenu reakciju:

- Vi morate biti čvrsti, ne možete ovako primiti gol! Gustoća dečki, gustoća mora biti, inače ništa od toga - govorio je Lino.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • potras 12.04.2019.

    Četničke zastave , Pupi , Fare , Beljak , Veljača, Šprajc , r.fronta , ids , sdp, itd ,itd,itd ?!?

  • marko.90 11.04.2019.

    Bruka

  • SPALATINO 11.04.2019.

    Ne bitna utakmica .Červar dok je nešto značija u rukometu ode čovik u politiku i od tada sabornica prazna. Sjebali ste političari i sport i politiku više nikog ne zanima jebale vas regionalne lige ne pričan o ovoj utakmici ali eto puna dvorana

Komentiraj...
Vidi sve komentare