To je to što me zanima!

Lionel Messi? Jel' to onaj što ne može igrati u seoskoj ligi?!

TRIDESETE Eto, Leo Messi ušao je u 30. godinu života, a prije samo 12 godina slavni ga je Football Manager uvrstio među - najveće antitalente Barcelone. Al' su pogodili...
Vidi originalni članak

Većina istinskih nogometnih ljubitelja dobro poznaje video igricu Football Manager. To je gotovo nogometna enciklopedija koja sadrži sve najvažnije detalje o tisućama i tisućama nogometnih profesionalaca, ali i amaterskih igrača.

Recimo, amaterom su smatrali i Lionela Messija, koji je danas ušao u 30. godinu života. Naime, Football Manager 2005 nije smatrao kako je Argentinac talentiran igrač.

- Josep Guardiola vjeruje kako Lionel Messi nije dovoljno dobro pojačanje i on nema dovoljno kvalitete da bi nosio dres Barcelone - stoji u fiktivnom izvješću Pepa za vrijeme rada u mlađim selekcijama 'blaugrane'.

I onda pogledate profil neperspektivnog juniora Barcelone.

Ima 17 godina, tehnički atributi jednaki su igračima županijskih liga, a fizički je toliko moćan da bi ga vjerojatno otpuhala i malo jača bura.

Kaže FM05, Leova najveća kvaliteta je igra glavom, a ima i dobru akceleraciju.

Međutim, nikad neće postati kvalitetan igrač.

Daljnjim razvojem situacije, igrica ga prodaje u engleskog niželigaša Sheffield Wednesday. On se tamo ne može prilagoditi načinu života jer ipak nije perspektivan nogometaš, pa ga uskoro klub i prodaje.

A navijači - slave! Riješili su se očajnog igrača.

Onda se vratimo u realnost, 12 godina kasnije. Leo Messi vjerojatno je najbolji igrač svih vremena. Teško ga je opisati i riječima, a Football Manager 'posuo se pepelom' i dao mu niz 'dvadesetica'.

Realno...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MinePi 24.06.2017.

    LigaUltras najbolja nogometna igra koja postoji. Dodji registriraj se, razvijaj se i igraj sa najboljim klubovima i igracima na svijetu. Tvoji suigraci su stvarne osobe, klubski chat, taktike kako bi se nadmudrilo protivnika. Prikljuci se i pocni osvajat trofeje i popni se na krov svijeta. https://ligaultras.com/match/2181435 , https://ligaultras.com/competitions Sva pomoc kako najbolje izgradit igraca dobit ce te u klubu. Zabava zagarantirana, neka igra pocne. LigaUltras budi dio igre koja sve vise osvaja svijet :D

  • Optimyst 24.06.2017.

    "Igrica" je "zmija" na Nokii 3310,FM nipošto nije-tržište video igara okreće milijarde na dnevnoj bazi,pa ih umanjenicom mogu zvati samo neupućeni...

  • plutarh 24.06.2017.

    pojest ću svoju diplomu ako taj Messi postane igrač !

Komentiraj...
Vidi sve komentare