To je to što me zanima!

A sad - Poljuduskas? 'Nismo ga mogli odgovoriti od ove odluke'

Mindaugas Nikoličius više nije sportski direktor Gorice, a Valdas Dambrauskas trener. Tik pred pripreme za drugi dio sezone Litavci su otišili zbog novih izazova. No ne bi Turopoljci trebali biti dugo bez trenera
Vidi originalni članak

Ono što smo najavili u subotu, iz Gorice su potvrdili u nedjeljno jutro. Odlazi kičma klupske sportske politike, sportski direktor Mindaugas Nikoličius i trener Valdas Dambrauskas.

Nikoličius je otišao iz Gorice na svoj zahtjev, a uskoro bi trebao preuzeti upražnjenu funkciju sportskog direktora u Hajduku nakon odlaska Ivana Kepčije.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako slavi Gorica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zahvaljujemo gospodinu Nikoličiusu na tri godine suradnje i doprinosa našem klubu. Nažalost, nismo imali načina kako bismo ga odgovorili od njegove odluke da ode s pozicije sportskog direktora HNK Gorice. Želimo mu puno uspjeha u nastavku sportske i profesionalne karijere - rekao je predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Nikoličius je došao u Goricu iz Žalgirisa početkom 2018. i napravio sjajne rezultate s Turopoljcima dovevši kvalitetna pojačanja po prihvatljivoj cijeni.

- Zahvalio bih predsjedniku Črnku, upravi, stručnom stožeru, igračima i navijačima jer sam uživao posljednje tri godine. Bila mi je čast biti dio HNK Gorice, kojoj želim uspješnu budućnost - rekao je Nikoličius.

HVALA I DOVIĐENJA! Hajduk uzima Gorici sportskog direktora, a trener u - Bugarsku

Njegov sunarodnjak Dambrauskas će put Bugarske i Ludogoreca, gdje će naslijediti Stanislava Genčeva na klupi prvaka koji je i vodeći na ljestvici tamošnjeg prvenstva. Valdas je naslijedio Sergeja Jakirovića u veljači prošle godine i postao prvi litavski trener u povijesti HNL-a.

Prozivka u Velikoj Gorici je u ponedjeljak, a u klubu već rade na imenovanju trenera. Kako kažu, razgovaraju s nekoliko eminentnih stručnjaka i uskoro će objaviti ime novog trenera. Spominju se Zoran Zekić, Ivan Prelec i Siniša Oreščanin.

Tko god dođe, preuzet će momčad u sjajnoj poziciji, sa samo četiri boda minusa za vodećim Dinamom i Osijekom, koji ima dvije utakmice više.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • iMac 04.01.2021.

    Ajde smirite se online purgeri, sve se vidi, Dinamo je dobar, Hajduk je loš, to smo utvrdili... ni mi ni vi nismo neki sveci, svi imamo neki svoj križ kroz protekle godine. Vaše naslađivanje našim neuspjehom je samo dokaz ljubomore i ne podnošenja da bi Hajduk moga opet doći kakav je nekad bija. Priznajte da vas boli kad vidite naše proslave, bakljade, vatromete, priznajte da vas boli kad vidite kako podržavamo klub kad mu je najgore, jer vi svoj klub ne podržavate ni približno tako kad mu ide najbolje. Hajduk će se kad tad vratiti a vi ćete se razbižati po rupama bez traga i glasa i tiho patiti. Samo da napomenem, ovaj komentar se ne odnosi na prave i poštene navijače i jednog i drugog kluba, nego na kretene sa obje strane!

  • IvicaLažeta 03.01.2021.

    Nista no od njega ni od Ajduka nazalost.

  • biberrr 03.01.2021.

    Nikoličius je pun pogodak za Hajduk. Super stručan i sposoban čovjek za sportskog direktora,odličan potez Lukše Jakobušića. Radio je čuda sa malim buđetom u Gorici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare