To je to što me zanima!

Livaja dolijao čelnicima, čeka ga kazna i otkaz u Atalanti...

Livaja je trenutno u Splitu gdje je proveo uskršnje blagdane i gdje liječi ozljedu Ahilove tetive, a kada se vrati čeka ga kazna kluba i Disciplinske komisije Serie A
Vidi originalni članak

Ispadi Marka Livaje postali su sve češći, a talijanski mediji otkrivaju kako je Hrvat pretjerao i dolijao vlasnicima Atalante koji mu spremaju veliku kaznu i prodaju. 

Gazzeta dello Sport navodi kako je karijera Marka Livaje u Atlanti završena te kako hrvatski igrač više nikada neće obući dres Atalante. 

Livaja je trenutno u Splitu gdje je proveo uskršnje blagdane i gdje liječi ozljedu Ahilove tetive, a kada se vrati čeka ga kazna kluba i Disciplinske komisije talijanske Serie A. Talijanski mediji navode i kako će Atalanta prodati polovicu Livajinog ugovora koji dijeli s Interom. 

Podsjetimo, Livaja je nakon domaćeg poraza od Verone, u kojem je zamijenjen u 52. minuti, pri izlasku s terena reagirao na glasne zvižduke i putem svog Facebook profila nazvao navijače koji su ga vrijeđali talijanskim gadovima. Nešto kasnije objavio je poruku isprike, međutim čini se kako je talijanskim vlasnicima bilo previše. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 23.04.2014.

    Livaja je totalno puko i to sve već odavno zna.

  • bodo9bbb 23.04.2014.

    ja sam mislio da je taj malo pametniji, a na kraju se uspostavilo da nije ni za šljive trest

  • denderius 22.04.2014.

    "Livaja dolijao čelnicima..." Dolijao??? pa tako 3 puta... o je..em te školo koja daješ diplome

Komentiraj...
Vidi sve komentare