To je to što me zanima!

Livaja: Majstor sam za snijeg iako prvi put igram na njemu

Prvi put u životu igrao sam po snijegu i, eto, ispada da mi to odgovara. Teren je bio jako težak, s puno rupa, ali kako nama, tako i njima, rekao je Marko Livaja
Vidi originalni članak

Igor Budan i ja još nismo zaigrali zajedno, ali na treninzima funkcioniramo odlično. Valjda zato što razgovaramo na hrvatskom, pa nas nitko ne razumije, u šali kaže Marko Livaja (19).

Romi je zabio svoja prva dva gola u Serie A, i to na terenu koji je bio prekriven snijegom.

- Prvi put u životu igrao sam po snijegu i, eto, ispada da mi to odgovara. Teren je bio jako težak, s puno rupa, ali kako nama, tako i njima - kaže Livaja, koji se mimoišao s Kovačićem. 

Baš kad se Mateo iz Zagreba preselio u Milano, Marko je otišao na posudbu, pomoći Atalanti u borbi za ostanak u prvoj ligi.

- Vidjeli smo se nakratko kad je potpisao ugovor, no nismo se još našli. Bergamo je samo 30-ak kilometara od Milana, ali morao sam se preseliti zbog prometnih gužvi. Oba imamo ‘milijun’ obveza, no vjerujem da ćemo se uskoro naći i porazgovarati. Red je da se bolje upoznamo. Možda ćemo od ljeta biti suigrači i dijeliti svlačionicu - nada se Livaja.

No nije mu loše ni u Atalanti.

- Lijepo bi bilo vratiti se u Inter, no konkurencija je velika. Budem li standardno igrao, ostao bih u Bergamu - kaže Livaja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 28.02.2013.

    ja mislio šta??? O_o kaj sa snjegom? lol..........hahahaaha

  • chair37 28.02.2013.

    video materijali su me tako ocarali, zaista prelijepi snimci!

  • chelseaMG 28.02.2013.

    još si ti daleko od majstora. ali talenta imaš. samo se pazi da ne bude : tko visoko leti, nisko pada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare