To je to što me zanima!

'Redsi' pali u Parizu i visi im prolazak dalje! Neymar sjajan

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Liverpool sa 2-1. Zabijali su Juan Bernat i Neymar za PSG, a za Liverpool James Milner iz kaznenog udarca
Vidi originalni članak

Jurgen Klopp ne može biti zadovoljan. Njegov Liverpool pao je protiv PSG-a u Parizu s 2-1. 

PSG je poveo u 13. minuti golom Juana Bernata koji je iskoristio pogrešku Van Dijka i zabio za vodstvo domaćina. Na 2-0 je povisio Neymar u 37. minuti nakon sjajne kontre. To mu je 31. gol u Ligi prvaka čime je postao Brazilac s najviše golova u tom natjecanju. Prestigao je legendarnog Kaku.

Liverpool je bez prave igre smanjio u posljednjim trenucima prvog dijela i to iz kaznenog udarca kojeg je realizirao James Milner.

U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za 'Redse'.

U drugom susretu iz skupine C Napoli je pobijedio Crvenu zvezdu sa 3-1. Golove za talijanski sastav zabili su Marek Hamšik (11) i Dries Mertens (33, 52), dok je pogodak za goste postigao El Fardou Ben Nabouhane (58). 

Marko Rog je za Napoli igrao posljednje četiri minute.

Uoči zadnjeg kola Napoli vodi s devet bodova, PSG ima osam bodova, Liverpool šest, a Crvena zvezda četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Liverpool i Napoli, te Crvena zvezda i PSG.

Skupina C:

PSG - Liverpool 2-1 (Bernat 13, Neymar 37//Milner 45+1pen)

Napoli - Crvena zvezda 3-1 (Hamšik 11, Mertens 34, 52//Nabouhane 57)

1. Napoli  9

2. PSG  8 

3. Liverpool  6

4. Crvena zvezda 4

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • 28.11.2018.

    Klopp i dalje potvrđuje da je vječiti pušioničar. Da je glupi Napoli dobio u 1. kolu zvezdu, sad bi ih bolio tuki zadnje kolo.

  • Detox 28.11.2018.

    Liverpool s Kloppom je smeće od ekipe.Utakmica od koje sam očekivao puno bolju igru i više golova, a to znači otvoren nogomet kad ono razočarenje pa čak i PSG je razočarao s igrom.A Liverpool vidim da se plaše sljedeće prvenstvene utkamice protiv Evertona .

  • prijava123 28.11.2018.

    Dobit ce doma Napoli i prolazi Lpool dalje...čemu panika

Komentiraj...
Vidi sve komentare