To je to što me zanima!

Spursi čudesnim preokretom ipak uhvatili Europu, Villa bolja od Chelseaja, ali Kova ide u LP

Tottenham je dvaput gubio od Leicestera da bi se naposljetku ukazao - Gareth Bale. S dva gola u zadnjih deset minuta izbacio je 'lisice' iz Lige prvaka i vratio Spurse u Europu
Vidi originalni članak

Zadnje kolo Premiershipa igralo se od 17 sati, a svih deset utakmica odigrano je u isto vrijeme. Nekoliko momčadi borilo se za Europu kao što su Liverpool, Chelsea, Leicester, West Ham, Tottenham i Arsenal, a najdeblji kraj su na kraju izvukli - 'topnici'.

Everton je također imao šanse za Europu, no City je klub iz Liverpoola natamburao 5-0 i time ugasio svaku nadu.

Arsenal je s dva gola najskupljeg pojačanja kluba u povijesti Nicolasa Pepea svladao Brighton, a cijelo vrijeme izgledalo je kao da će ta dva gola biti dovoljna da 'topnici' preskoče Spurse i ugrabe sedmo mjesto koje vodi u Konferencijsku ligu. Ipak, to se nije dogodilo zbog nevjerojatne drame na utakmici Tottenhama i Leicestera!

Leicesteru je pobjeda bila potrebna kako bi ušao u Ligu prvaka, a prvo su jednim penalom Vardyja poveli 1-0, te nakon izjednačenja Kanea u 42. minuti opet početkom drugog poluvremena poveli 2-1 novim penalom Vardyja. Schmeichel potom zabija autogol, a u 87. minuti Gareth Bale donosi potpuni preokret 3-2 te vraća Spurse u Europu! Upravo je Bale u šestoj minuti nadoknade i stavio točku na 'i' te zabio za 4-2.

Bale je tako i izbacio Leicester iz Lige prvaka i spasio Chelsea koji je u jednoj od bitnijih utakmica sezone izgubio od Aston Ville 2-1.

Liverpool je svladao Crystal Palace 2-0 i tako bez većih problema osigurao svoje treće mjesto, a West Ham je pobjedom 3-0 ostao šesti.

Konačan poredak mjesta koje vode u Europu je: City prvi, United drugi, Liverpool treći, Chelsea četvrti, Leicester peti, West Ham šesti i Tottenham sedmi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Bummser 30 23.05.2021.

    Zabija Bale zabija, Zidaneu nije valjao na njegovoj poziciji igra Vasquez ili ona ovca Oadriozola 😅🤣🤣

  • antitovar 2 23.05.2021.

    Zelim osijeku ili ajduku da izvuku tottenham u konferencijskoj ligi pa da se malo smijemo. Da mala djeca u osijeku ili splitu uce brojiti do 10 !

  • Space Burek 23.05.2021.

    I onda ljudi govore kako je Wenger precijenjen trener. S puno jadnijom ekipom je stalno bio u LP a od kada je on otisao svi se rugaju s Arsenalom. I da, svaka cast West Hamu koji je ostvario odlican rezultat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare