To je to što me zanima!

Liverpool je objavio Coutinhov ostanak, igrač se predomislio!

Definitivni stav kluba je da se neće razmatrati ni jedna ponuda za Philippa Coutinha i on ostaje s nama, objavili su iz Liverpoola, da bi nekoliko sati poslije igrač zatražio odlazak iz kluba
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što su vlasnici kluba objavili priopćenje da neće razmatrati nikakve ponude za njega, Brazilac je izrazio svoju želju.

Tog burnog petka u klubu najprije su krenule glasine da je Liverpool odbio 100 milijuna eura, Barcelona već danima želi sjajnog Brazilca, ali tijekom jutra vlasnici kluba, Fenway Sports Group, izdali su priopćenje u kojem stoji:

- Definitivni stav kluba je da se neće razmatrati ni jedna ponuda za Philippa Coutinha i on ostaje s nama.

Potom je Jürgen Klopp rekao da Coutinho zbog problema s leđima već tjedan dana ne trenira, neće igrati protiv Watforda u subotu, a upitan je i za utorak i prvu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka protiv Hoffenheima.

Da bi nešto prije 15 sati stigla i potvrda da je Coutinho zatražio transfer.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • EL MAMINJO 11.08.2017.

    Za Barcelonu bi bolje bilo da Coutinho ostane u Liverpoolu i da pokusaju dovest Dybalu i Draxlera,jer Coutinho je dobar igrac ali ne vise od 80M,dat 130M za njega je ludost.

  • roberto-barcello 11.08.2017.

    Coutinho zna da ako sada ne ode u Barcu,iduće sezone vjerovatno Barci neće niti trebati jer će Barca sigurno nać drugog igrača koji bi popunio slobodno mjesto u napadu! Zato Coutinho, ako stvarno misliš krenut za Cataloniu, zatraži transfer sam jer inače snovi ti se neće ostvarit da zaigraš za Barcu!!!

  • 11.08.2017.

    ma ovo je smijesno, prije su vrhunski igraci odlazili u Barcelonu i Real za 30-40 miljuna, Henry koji je bio najjaci kad ga Barca kupila 30 miljuna kostao, jedan Henry, i jos takvih slucajeva, a danas jedan Dembele koji ima 20 godina i koji je prosle sezone kostao 15 miljuna ne moze doc u Barcelonu za 100 miljuna, smijesno, stvarno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare