To je to što me zanima!

Bilić uzeo bod Kloppu, Lovren izašao iz igre na poluvremenu

Klopp je na poluvremenu odlučio u svlačionici ostaviti Dejana Lovrena, koji je imao nekoliko nesigurnih intervencija u prvih 45 minuta, a priliku je dobio Klavan. Na kraju je ispalo da je Lovren lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 15. kola Premier lige Bilićev West Ham je u nedjelju u gostima kod Liverpoola odigrao 2-2, što je novi šok za navijače 'redsa' nakon prošlotjednog poraza od Bournemoutha.

Liverpool je u vodstvo doveo Adam Lallana u 5. minuti, a Dimitri Payet izjednačio je u 27 iz slobodnjaka. Nakon katastrofalne reakcije Liverpoolove obrane, točnije Matipa, Michail Antonio u 39. minuti nije imao težak zadatak i zabio je za vodstvo 'čekićara' na poluvremenu.

'Redsi' su preko Divocka Origija ekspresno izjednačili na početku drugog poluvremena, u 48. minuti, nakon nevjerojatne greške golmana Darrena Randolpha. Klopp je na poluvremenu odlučio u svlačionici ostaviti Dejana Lovrena, koji je imao nekoliko nesigurnih intervencija u prvih 45 minuta, a priliku je dobio Klavan. Na kraju je ispalo da je Lovren lakše ozlijeđen. Htio je nastaviti, ali je zbog ozljede bedrenog mišića ipak ostao u svlačionici.

Liverpool je upisao i drugu utakmicu u nizu bez pobjede i sada zaostaje 6 bodova za vodećim Chelseajem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • EzioAuditore1 12.12.2016.

    Da je tu bio coutinho pala bi petarda, realno

  • strmi007 12.12.2016.

    očekivano

  • lolito 11.12.2016.

    kad sam vidio kako je postavio zivi tj...di se on postavio znao sam da ce popit gol...tip nema ni s od sigurnosti...cim klopp prije prizna sam sebi tim ce im bit bolje...jbg..puno ozljeda i umjesto da ubiju odmah oni skidaju nogu s gasa..danas su poklonili bod west hamu...doslovno ovi nisu nista specijalno igrali branili se citavo 2pol....5bodova su poklonili u zadnja 2kola...

Komentiraj...
Vidi sve komentare