To je to što me zanima!

Liverpool kreće u rekonstrukciju veznog reda: Klub nije produžio ugovore trojici osvajača LP

Zahvalni polivalentni veznjak stigao je u klub 2015. godine iz Manchester Cityja te odigrao 328 utakmica za 'redse' s kojima je osvojio sve što je mogao
Vidi originalni članak

Nakon osam godina u dresu Liverpoola, James Milner (37) napušta Anfield! Iskusni veznjak karijeru će nastaviti u Brightonu, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor, doznaje Fabrizio Romano.

Zahvalni polivalentni veznjak stigao je u klub 2015. godine iz Manchester Cityja i odigrao 328 utakmica za 'redse' s kojima je osvojio Ligu prvaka, klupsko svjetsko prvenstvo, Uefin superkup, FA kup, Liga kup, Community Shield (superkup) i Premiership. Dakle, sve što je mogao.

'Redsi' mu nisi ponudili produženje ugovora, kao ni još dvojici veznjaka, Nabyju Keiti (28) te Alexu Oxlade-Chamberlainu (29). Bez spomenute trojke, Jurgen Klopp će tako ostati na sedam veznjaka - Fabinhu, Thiagu, Jordanu Hendersonu (iskusni), Stefanu Bajčetiću, Curtisu Jonesu, Harveyju Elliottu i Fabiju Carvalhu (mladi). A pitanje je može li s njima sljedeće sezone biti konkurentan i hoće li oni biti dovoljni za izdići se nakon jedne loše sezone.

Podsjetimo, Liverpool ove sezone neće osvojiti nijedan trofej. To se zna od osmine finala Lige prvaka, kada ih je izbacio Real Madrid. Ranije ih je u engleskom Liga kupu, u osmini finala, izbacio Manchester City, a u FA kupu Brighton (1/16 finala). 

PREMIERSHIP LUDNICA VIDEO Haaland srušio Shearera, Manchester City opet je na vrhu POGLEDAJTE GOLIJADU VIDEO Perišić 'slomio gležnjeve' Van Dijku i majstorski asistirao

Aktualno peto mjesto u Premiershipu čini se kao san nakon katastrofalnog ulaska u sezonu. Međutim, 'redsi' su sad u nizu od pet pobjeda, pa u nekoj ludoj završnici možda i uhvati Ligu prvaka, iako četvrtoplasirani Manchester United ima četiri boda više (63-59) i utakmicu više za odigrati.

Raspored Liverpoola do kraja sezone

Liverpool do kraja prvenstva ima još četiri utakmice - Brentford, Leicester, Aston Villa i Southampton.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čovik-s-juga 05.05.2023.

    Da ima 2 kola više do kraja sigurno bi uhvatili LP prije Nrw Castela. Ovako suci to nece dozvoliti da prestignu Manu.

  • NIKE 05.05.2023.

    Ako ove sezone opet nekim čudom uhvate tu LP onda su stvarno luda momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare