To je to što me zanima!

Liverpool nastradao u Walesu: Katastrofalan dan obrane redsa

Nogometaši Liverpoola izgubili su na gostovanju kod Swansea Cityja 3-1 i tako ostali četiri boda iza Bilićeva West Hama u lovu na plasman u Europu iduće sezone
Vidi originalni članak

Jürgen Klopp očito se potpuno okrenuo polufinalu Europske lige. Njemački trener odlučio je odmarati gotovo cijelu momčad u današnjoj utakmici 36. kola Premiershipa protiv Swanseaja što ga je koštalo novog poraza i praktički oproštaja od lova na mjesto koje ga vodi u kvalifikacije za Europsku ligu iduće sezonu.

Swansea je na svom Libertyju slavio 3-1 golovima Ayewa i Corka, za Liverpool je zabio Benteke. Poraz je to kojem se može veseliti i Slaven Bilić jer je sada sa svojim West Hamom ostao četiri boda ispred Liverpoola na posljednjem mjestu koje iz Premiershipa vodi u Europu. Naravno, osim ako Liverpool ne osvoji Europsku ligu.

Prvih 11 'redsa' imalo je tek 23 godine i 218 dana što je najmlađa postava u Premiershipu u povijesti Liverpoola. 

Swansea City - Liverpool Rezultati uživo

Domaćini su po kiši dobro otvorili susret. Gylfi Sigurdsson je u 20. minuti centrirao iz kornera, a pred golom se odlično snašao Andre Ayew koji snažno glavom zabija za 1-0. 

U 33. minuti Swansea je povećao svoje vodstvo. Jack Cork je pucao s poludistance i zakucao loptu uz desnu stativu. Prvi pravi odgovor Liverpoola stigao je u 36. minuti kada je Daniel Sturridge lijepo primio loptu i pucao s 18 metara, ali je za dlaku promašio desnu stativu. 

'Redsi' su nešto bolje otvorili drugo poluvrijeme, a u 65. minuti Sheyi Ojo je poslao odličan centaršut u šestnaesterac iz kornera, a tamo se perfektno snašao Christian Benteke koji najvišlje skače i mirno šalje lopte u desnu stranu gola za 2-1 i svoj ukupno 59. gol u Premiershipu. 

Međutim, samo dvije minute kasnije Swansea je opet povisio vodstvo. Andre Ayew je uzeo loptu unutar kaznenog prostora pored indiferentne obrane Liverpoola i pogodio pokraj lijeve stative. Katastrofalna reakcija gostujuće obrane.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Pra&vica 02.05.2016.

    Pisati protiv HNSa i Čačića je legitimno pravo svakoga ali govoriti o Lovrenu u lovorikama a samo da bi se popljuvalo tog istog Čačića je glupo...nažalost Lovrenove prezentacije su vrlo upitne...a ponašanje nedopustivo...i to je nažalost istina !

  • AC.MILAN 01.05.2016.

    danas Lovren isto loš, kao i ostatak ekipe, ali onaj Škrtel je rupa poveća. kad god igra Lovren sa njime, obrana je katastrofalna, kasni u svemu, kiksa ne samo on nego i ostali igrači radi njegovih poteza. a onaj Ibe mi nikada nije sjeo, sve želi na silu, jako sebičan igrač, na njemu se vidi da nosom para nebo, a iskreno, nema zašto, precijenjeni engleski klinac. on u niti jednom ozbiljnijem klubu izvan engleske ne bi bio među 18 igrača.

  • 01.05.2016.

    ja sam inače prvi koji će sr**i po lovrenu iz ocitih razloga, drama queen, social media queen, postavlja se iznad kolektiva, arogantan, itd itd. ali kako je onaj skrtel danas kriminalno odigrao to nisam dugo vidio, ne bi maldini u 29. godini bolje od dejana odigrao danas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare