To je to što me zanima!

Liverpool nudi milijune, Keitu i Firmina za Marcela Brozovića!

O dovođenju Brozovića razmatraju i Barcelona, Manchester U. i Tottenham, a upitno je tko može platiti hrvatskog veznjaka s obzirom na to da bi Inter za igrača ovakvog kalibra teško pristao na manje od 80 mil. eura
Vidi originalni članak

Prema pisanjima engleskog Mirrora koji se poziva na Calciomercato, hrvatski veznjak Marcelo Brozović (29) na meti je engleskog prvoligaša Liverpoola. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodi se da Liverpool sprema izdašnu ponudu za Brozović, a za njegove usluge navodno nude i dva igrača - Roberta Firmina i Nabyja Keitu. 

Iako je Brozović krajem ožujka produljio ugovor s milanskim Interom do 2026. godine, u slučaju da na stol talijanskog prvoligaša dođe zadovoljavajuća ponuda, zasigurno će razmisliti o tome da ga puste na Anfield. 

Brozović je stožerni igrač na San Siru gdje je došao 2016. godine, a u dresu milanskog Intera ukupno je odigrao 289 utakmica te je zabio 28 golova uz 37 asistencija. 

Englezi također navode da Brozovića razmatraju Barcelona, Manchester United i Tottenham, a upitno je koji od ovih klubova može platiti hrvatskog veznjaka s obzirom na to da bi Inter za igrača ovakvog kalibra teško pristao na manje od 80 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 07.08.2022.

    I Klopp u Inter.... sve za Broza....

  • 07.08.2022.

    Idealno za njega,zna klopp

  • Fortuna1895 07.08.2022.

    motor ekipe ;po meni najjača "šestica" na svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare