To je to što me zanima!

Liverpool se ubacuje u 'lov' na Maxija Rodrigueza

Maxi Rodriguez (29) nezadovoljan je grijanjem klupe u Atletico Madridu. Trebao se vratiti u domovinu i igrati za Bocu, no javio se i Liverpool
Vidi originalni članak

Po izvještajima iz Španjolske prije nekoliko dana činilo se kako je povratak argentinskog nogometnog reprezentativca Maxija Rodrigueza (29) u domovinu gotova stvar. Navodilo se da su predstavnici Boca Juniorsa nekoliko puta posjetili Madrid, te, navodno, većinu toga riješili s kolegama iz Atletica oko transfera. No, po pisanju engleskog Mirrora, izgleda da i nije sve "sigurno" oko Maxija i Boca Juniorsa. Liverpool je zainteresiran da ovog siječnja dovede ovog krilnog igrača, te ga namjeravaju posuditi od Atletica do kraja sezone, a nakon toga, vrlo vjerojatno, i potpisati pravi ugovor s igračem. Maxi Rodriguez ima valjani ugovor s Atleticom do kraja sezone 2009/10, a ove je sezone devet puta startao u prvoj momčadi tijekom 16 utakmica Primere.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavocrni 05.01.2010.

    @boixos: mozda je limitiran, al je jako koristan igrac..neznam zasto sjedi na klupi u Atleticu,pa boljeg desnog krila nemaju..

  • mauro willa 05.01.2010.

    ova vijest je prije 6 dana izašla dok to dođe do hrvatske .........

  • boixos os 05.01.2010.

    limitiran igrač...

Komentiraj...
Vidi sve komentare