To je to što me zanima!

Liverpoolu opet remi: Rafa se spasio za 74 sekunde...

Liverpool u derbiju s Manchester Cityjem opet nije uspio izboriti pobjedu. Momčad Rafe Beniteza ostvarila je samo jednu pobjedu u deset susreta!
Vidi originalni članak

Uoči početka prvenstva Liverpool i Manchester City označeni su kao kandidati za naslov engleskog prvaka. Nakon 13 kola vodeći Chelsea ne mogu uloviti ni “lasom”, a pred igrače su postavljeni realniji ciljevi - uloviti barem Ligu prvaka.
Liverpool je u posljednjih deset utakmica pobijedio samo jednom, dok je Manchester Cityju remi protiv Liverpoola šesti uzastopni. Veselje na Benitezovo lice donio je Škrtel vodećim golom. No Španjolac na klupi Liverpoola ukočio se nakon izjednačenja Adebayora, a nakon što je Ireland zabio za vodstvo Cityja, Rafa je bio na rubu plača. No spasio ga je Izraelac Yossi Benayoun, koji je zabio samo 74 sekunde kasnije.
- Nisam stigao ni proslaviti vodstvo, a već je bilo 2-2. Da smo izdržali samo dvije minute, vjerujem da bismo pobijedili - rekao je trener Cityja Mark Hughes koji je, kao i Rafa Benitez, na “staklenim nogama”. Pred otkazom.
- Pobjeda protiv Manchester Cityja dala bi veliki poticaj mojim igračima, siguran sam da bi stvari krenule puno bolje - tužnim je glasom pričao trener Liverpoola.
Iako se u momčad vratio Steven Gerrard, Liverpool je i dalje bez najboljeg strijelca Fernanda Torresa. Španjolca nema u vrhu napada, a ceh zbog loših rezultata mogao bi platiti onaj drugi Španjolac - na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • spectre_1 22.11.2009.

    ma rafa je debil..ništa nije naucio na pogreškama iz prošle sezone..kad je torres bio ozlijedjivan nije bilo zamjene da zabije golove..i umjesto da dovede još jednu pravu kvalitetnu špicu on vrati VORONINA sa posudbe..da ne govorim za kuyta koji je jednostavno prespor i trom da igra krilo..

  • Knight Cross 22.11.2009.

    ma netreba mu dat otkaz pa predobar je trener i nema puno boljih mislim da je to dokazo u protiklih 5-6 godina od kad je na klupi a pogotovo u onom finalu protiv A.C Milana 2005 sve je ovo samo zbog ozljeda kad igrju u prvih 11 Gerrard i Torres onda su premocni al mislim da se to ovu sezonu nije jos desilo da njih dvoje igraju zajedno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare