To je to što me zanima!

Livia Pirlo: Andrea je i kao mali pio vino, bio je živahan dječak

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo ima vinograde u okolici Brescije. Njegova majka rekla je kako je Andrea kao mali često kušao vino te da to nije prestao voljeti...
Vidi originalni članak

Ovdje su moji korijeni. Želim sve sačuvati kako je bilo nekad i baviti se vinarstvom za generacije koje dolaze. Moj je djed proizvodio vino, nastavit ću to i ja, izjavio je Andrea Pirlo.

Juventusov nogometaš 2007. godine obnovio je deset hektara vinograda i počeo proizvoditi vino. U biznis nadomak Brescije uključio je cijelu obitelj.

- Mi samo nastavljamo obiteljsku tradiciju. Želimo proizvoditi 40.000 butelja na godinu, sad nam je to glavni cilj - rekao je Pirlov otac Luigi.

Da je Andrea bio vezan uz djeda i proizvodnju, potvrdila je i majka talijanskog veznjaka. Otkrila je da su ga u djetinjstvu najviše zanimali nogomet i vino.

- Andrea je bio vrlo tih i živahan dječak. I uvijek je, i kao mali, kušao vino. Voli to i sad, samo što sad može probati puno više vrsta vina - otkrila je Pirlove sklonosti prema dobroj kapljici Livia Pirlo. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Diavolo_1 05.03.2013.

    profesor nogometa

  • patos 05.03.2013.

    Gospodin u kopackama!

  • GabrijelPavlin 05.03.2013.

    Pirlo pravi vino, Sammir ga pije :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare