To je to što me zanima!

Ljetna akcija: Adebayor u pola cijene, navali narode

Dugo čelnici kluba s Emirates nisu htjeli pristati na cijenu manju od 45 milijuna eura. No sada su se predomislili i Togoanac je na popustu...
Vidi originalni članak

Kao artikl na najboljim akcijama u trgovačkim centrima ovih se dana vjerojatno osjeća Emmanuel Adebayor. Arsenal je njegovu cijenu spustio za čak 50 % i jasno pokazao namjeru da se riješi u igri sebičnog, a u životu neskromnog napadača.
- Dogovori su u tijeku i sve upućuje na to da idu u dobrom smjeru. Vjerujem da ćemo se uspjeći dogovoriti oko cijene koja će svima biti prihvatljiva - rekao je Adebayorov agent Vincenzo Morabito u razgovoru na talijanskoj televizijskoj postaji Antenna3 i potvrdio glasine koje kruže talijanskim tiskom.
- Cijena transfera više nije 45 milijuna eura, ona je sada gotovo prepolovljena - otkrio je Morabito.
Ovakav potez čelnika Arsenala jasno govori samo jedno - žele se riješiti visokog tamnoputog napadača. Adebayor je prošle sezone zabio 30 golova i bio prvi klupski strijelac. Na temelju te činjenice zatražio je povećanje primanja. Za 300 %! Na to u Arsenalu nisu željeli pristati, a Togoanac je uporno ponavljao:
- Znam koliko vrijedim i ako ne mogu toliko dobiti u Arsenalu, morat ću potražiti drugi klub, koji će mi dati što zaslužujem.
Zaslužuje li ovaj igrač doista plaću od 150.000 eura tjedno? Svatko tko je vidio sve njegove promašaje prošle sezone, kojih je bilo puno više nego golova, odlučno će reći: "Ne". No s tim se očito ne slažu u Milanu, ali ni u Barceloni, koja je također zainteresirana za kupnju 24-godišnjaka na pravoj ljetnoj akciji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare