To je to što me zanima!

Ljubav je uskrsnula: Inter ponovno vjeruje Balotelliju

Nakon što je prije par dana navukao dres Milana, Balotelli je čelnicima kluba i vlasniku Morattiju oduzeo par godina života. No sve su mu oprostili
Vidi originalni članak

Prije samo dva dana je izgledalo kristalno jasno kako će mladi Mario Balotelli (19) vrlo brzo napustiti Inter, u kojem su svi 'digli ruke od njega'. Balotelli je bio u stalnim svađama s trenerom Joseom Mourinhom, no leđa mu je prije svega držao vlasnik kluba Massimo Moratti. On, kao i cijela uprava kluba, je ipak poludjela nakon njegovih posljednjih ekscesa gdje se u javnosti pojavljivao s Milanovim dresom na kojem je pisalo njegovo ime. Činilo se kako je rastanak neminovan, a i igračev menadžer je tvrdio da će Balotelli uskoro tražiti raskid ugovora s klubom. Isto tako, Balotelli nije nastupio u niti jednoj od posljednjih šest Interovih utakmica. No, situacija se očito promijenila.
- Balotelli je zasigurno iskoristiv igrač i naš veliki potencijal. I dalje ga smatramo dijelom momčadi, možda već u sljedećem ogledu bude u sastavu - rekao je Moratti. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • horatio 29.03.2010.

    @кrмpzR ™ a de mi reci da se jedan Messi pojavi u Realovom dresu šta bi bilo? pa izroštiljali bi ga. krajnje neprofesionalno od balavca ballotelija

  • plavocrni 29.03.2010.

    @rodbina: istina,sve si tocno rekao, i nijedan klub to nesmije trpit, pogotovo ne od nekog balonje koji je tek poceo igrat nogomet..ali inter se bori u LP i Seria A,svaka pomoc im treba,a Balotelli im sigurno moze pomoc..a vidjet cemo sta ce bit nakon sezone, vjerovatno ce letit, a to ce mi bit jako zao..

  • Pinturicchio 29.03.2010.

    merde , pametnom dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare