To je to što me zanima!

Ljubavnica Johna Terryja se 'lomi’ da sve ispriča...

John Terry (29) na koljenima će moliti suprugu da mu oprosti preljub, a ljubavnicu, Francuskinju Vanessu Perroncel, neka drži jezik za zubima...
Vidi originalni članak

Kapetanu Chelseaja i engleske nogometne reprezenatcije klub je dopustio da na Dan zaljubljenih, 14. veljače, otputuje u Dubaiji, gdje mu je supruga s njihovo dvoje djece, te da je na koljenima zamoli oproštaj. Prevario ju je s djevojkom suigrača iz reprezentacije.
S Francuskinjom Vanessom Perroncel bio je u vezi četiri mjeseca. Ona je čak zatrudnjela s Terryjem, ali je platio pobačaj. Pojavile su se glasine da Vanessa spava s još jednim nogometašem koji igra u Premier ligi.
Engleski tabloidi ponudili su joj 2,5 milijuna kuna da proda prava na objavljivanje priče o vezi s Johnom Terryjem, koji je preklinje da to ne učini.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • spectre_1 04.02.2010.

    jedva je čekala da izblebeta sve..pa prodale bi mamu za medijsku pažnju i šaku dolara... ono svi pljuju terrya zato što ju je puko (mislim lik je kreten ne branim ga),ali ona je jednako kriva kao i on..spavala sa frendom od svog muža stvarno je prava,sigurno joj terry nije uperio gun u glavu i prisilio je

  • zelenooki18 04.02.2010.

    ray_barone slazem se jesi me nasmijao hahahahah

  • Ray Barone 04.02.2010.

    Vidim da tamo ne manjka praznoglavih sponzoruša...

Komentiraj...
Vidi sve komentare