To je to što me zanima!

Ljubavno "prokletstvo": Imaju zlato, ali ostaju bez djevojaka

Manuel Neuer treći je član zlatne njemačke reprezentacije koji je u posljednjih 30 dana prekinuo s boljom polovicom. Niz je započeo Özil, a nastavio ga je Schweini
Vidi originalni članak

Manuel Neuer i Kathrin Gilch više nisu zajedno, piše njemački Bild na naslovnici u subotu. Golman Bayerna i član zlatne njemačke reprezentacije s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu prekinuli su nakon dugogodišnje veze. Bild piše kako više nisu zajedno "jer su im se putevi razišli".

Neuer je postao treći član zlatne njemačke reprezentacije koji je u posljednjih mjesec dana prekinuo s djevojkom. Prije njega to "ljubavno prokletstvo" nakon osvajanja zlata u Brazilu zadesilo je Mesuta Özila, koji više nije s Mandy Capristo. 

Niz je nastavio Bastian Schweinsteiger, koji je prekinuo s manekenkom Sarah Brandner i navodno poludio za srpskom tenisačicom Anom Ivanović. Osvojili su zlato na Svjetskom prvenstvu, ali čini se da Nijemci danak plaćaju na ljubavnom planu...

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Stručni komentator 26.10.2014.

    samo šibaj, pa 99% cura bi pristalo da bude njihova peta ili šesta cura

  • aviM_1 26.10.2014.

    Zašto ,,prokletstvo,,ima komada koliko želiš koje love nogometaše,neka dečki mjenjaju dok mogu jer nebi mjenjali da nisu nogometaši.Samo ih lovite i trošite jer vrijeme ,,njemu,,prolazi bez obzira na trošenje ili ne.

  • marica-maca 25.10.2014.

    Nije zlato sve što sjaji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare