To je to što me zanima!

Ljubičić: Ančić mi je rekao da ću izgubiti od Lacka...

Ljubo je mnogo očekivao od turnira u Zagrebu. Konzultirao se s Marijem Ančićem za susret s Lackom, protiv kojeg je Mario igrao prošle godine
Vidi originalni članak

Ne, ne mislim da sam bio loš. Servirao je dobro, nije mi davao nikakvu šansu. Imao sam osjećaj da su lopte čak brže kad su stare, tako da nisam mogao normalno pustiti ruku kod servisa, objasnio je Ivan Ljubičić ključne razloge poraza od Lukasa Lacka, 22-godišnjeg Slovaka, na Zagreb Indoorsu. Obitelj mu je cijelo vrijeme u Domu sportova. Sinčić Leonardo bio je zvijezda Kids daya, na kojem je poput oca “marširao” s reketom.
- Volim igrati turnire u Hrvatskoj jer me moji najbliži mogu gledati - često je znao reći Ivan i zato mu je teško pao poraz u 2. kolu.
U prve tri sezone Ljubo je bio zaštitni znak turnira. Jedanput ga je osvojio (2006. godine), a u sljedeća dva izdanja igrao je u finalu, pa se činilo da će opet daleko dogurati. 
Za susret s Lackom savjetovao ga je Ančić, koji je protiv njega igrao prošle godine.
- Što mi je Mario rekao? Da ću izgubiti - našalio se Ljubičić i nastavio:
- Mnogo sam očekivao i naravno da sam razočaran. No optimist sam što se tiče nastavka sezone. U Australiji nije bilo loše, nadam se da će dobro biti i u Rotterdamu i Dubaiju.

MARIO ZBOG OZLJEDE RAMENA PREDAO MEČ NA FUTURESU
Nije ništa strašno. Osjetio sam male probleme s ramenom, a već neko vrijeme boli me i grlo. Tako da nisam htio ništa riskirati, rekao je Mario Ančić nakon što je početkom trećeg seta predao Poljaku Dawidu Olejniczaku. Mario je ovog tjedna igrao na Futuresu u Njemačkoj. Na turniru u Nusslochu bio je postavljen za prvog nositelja.
- Ništa nije ozbiljno. Igrat ću na Challengeru u Beogradu za deset dana - rekao je Mario, kojem su problemi sa zdravljem počeli prije tri godine. Na Davis Cupu u Krefeldu osjetio je malaksalost, poslije je ustanovljeno da ima mononukleozu. Potom je ozlijedio rame, pa leđa, pa mu je opet pao imunitet. Nasreću, ovog puta nije ništa ozbiljno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare