To je to što me zanima!

Ljubičić: Na zemlji treba znati čekati svoju šansu, ja to znam

Dobro se osjećam ovdje, ali to je logično. Svaki put kada nisam na nekom turniru vježbam na ovoj podlozi. Zemlja mi je draga, rekao je Ljubo koji igra u Monte Carlu
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić vrlo uspješno je otvorio zemljani dio teniske sezone. Bez izgubljenog seta i sa dvije pobjede protiv francuskih tenisača se plasirao u 3. kolo ATP turnira u Monte Carlu.

Nakon 6-1, 6-2 protiv Jeremyja Chardyja u 1. kolu, u utorak je bio bolji sa 7-6(2), 6-4 od mnogo boljeg Francuza, Jo-Wilfrieda Tsonge.

U tom meču je Ljubičić morao u oba seta hvatati zaostatak, ali je u obje misije bio itekako uspješan. U prvom je setu Tsonga kod 5-4 servirao za prvu dionicu, dok je u drugom setu Tsonga imao 3-1. Ništa mu od toga nije previše značilo na kraju meča.

- Bio sam prilično nervozan kada sam izgubio servis u prvom setu. No, vrlo brzo sam se smirio. Znate, na zemlji je uvijek bilo najbitnije strpljivo čekati svoju šansu. Ona se na zemlji uvijek pojavi - rekao je Ljubičić nakon meča i dodao:

- Dobro se osjećam ovdje, ali to je logično. Svaki put kada nisam na nekom turniru vježbam na ovoj podlozi. Zemlja mi je draga. Trenuačno me ova podloga stvarno opušta i lijepo se osjećam.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_66879 13.04.2011.

    ljubo skroz cuda kad mu se "da" svakog moze dobiti kao prosle godine kad je odigra fantasticno indian i majami (bič)...evo sad isto igra strasno dobro nebi me cudilo da udje u finale

Komentiraj...
Vidi sve komentare