To je to što me zanima!

VIDEO Hrvat vadi LASK iz krize: Sjajni Ljubičić zabio dva komada

Kao i mnogo puta u dresu Hajduka, našao se točno tamo gdje treba biti. Ključna razlika u odnosu na nastupe u splitskoj momčadi je da u Austriji zabija. A Bišćan prati i bilježi nastupe mladog Splićanina...
Vidi originalni članak

Odslužio je dvije utakmice kazne zbog crvenog kartona pa odmah zabio Salzburgu, kojeg je tada čekala prva utakmica protiv Dinama. Prošlo kolo nije tresao mreže, ali već u ovom jest. Dva puta. LASK je na teškom gostovanju u derbiju kola slavio kod Klagenfurta 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marin Ljubičić (20) otvorio je Klagenfurt u 12. kolu austrijske Bundeslige pa doveo svoju momčad u rano vodstvo.

Igrala se 15. minuta kada je stigla upotrebljiva lopta iz sredine na lijevu stranu, a tamo se Nakamura izborio za prostor pa opalio po golu. Japanac nije imao sreće i lopta je odsjela na stativi, no odbila se točno na noge Ljubičiću koji se našao na pravom mjestu i ugurao ju u mrežu.

KOMENTAR Najbolji je strijelac austrijske lige, a Bišćan ga nije ni zvao!?

Mladi Splićanin se, kao i mnogo puta u dresu Hajduka, našao točno tamo gdje treba biti. Ima vrlo istaknut nos za gol i odlično pozicioniranje, no ključna razlika u odnosu na nastupe u splitskoj momčadi je da u Austriji zabija.

A dobru formu pokazao je u nastavku utakmice. Klagenfurt je smanjio preko Arweilera u 63. minuti, a već u 72. LASK je vratio prednost. Preko Ljubičića, koga drugog!

Bili su to 12. i 13. gol bivšeg igrača Hajduka ove sezone, od čega osmi pa i deveti u austrijskoj Bundesligi. S nova dva pogotka izdvojio se na listi najboljih strijelaca prvenstva, Pink i suigrač iz kluba Nakamura dijele drugo mjesto sa sedam golova.

Ljubičić je na terenu bio do 85. minute.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

INTERVJU ZA 24SATA Ljubičić otvoreno: Očekivao sam Bišćanov poziv! A u Hajduku nisam dobio pravu priliku...

Inače, LASK je bio u nizu od pet službenih utakmica bez pobjede. Salzburg se odvojio na vrhu i pobjeda na gostovanju u Klagenfurtu stigla je u pravi trenutak. Posebno je slatko što ju je iskreirao baš Marin Ljubičić...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • prčiantitovar 15.10.2022.

    Antitovarčiču prći li se ma.Retardu ne komentiraj odma sa drugog profila pročitan si a i bolje te ide srpski

  • 15.10.2022.

    neke ptice u repku nikad ne polete cijeli život čekaju na to

  • Dovla25 15.10.2022.

    Ti samo igraj za sebe,zabijaj i nemoj se previše zabrinjavati šta te ne zovu u repku,Šta da ti kažem repku vode bosanci i hercegovci ,a Hrvati ih gledaju i slave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare