To je to što me zanima!

Ljubo izbacio gledatelja jer je govorio da je pustio meč

Ivan Ljubičić izgubio je u četvrtfinalu umaškog ATP turnira i sada se okreće američkoj turneji. Protiv Staracea gnjavio ga je naporni gledatelj...
Vidi originalni članak

Eh, da sam i osvojio drugi set, vjerujem da bih predao meč. Dobio sam grčeve u nozi i nije mi bilo lako tada stajati na terenu. Bilo je to sporo umiranje na centru, rekao je Ivan Ljubičić, 16. tenisač svijeta, nakon što je izgubio u četvrtfinalu 21. Izdanja Croatia Opena u Umagu.
Zbog obilne kiše morao je popularni Ljubo dva puta na teren. Jednom protiv Ivana Dodiga, jednom protiv Potita Staracea. Nije mu to sjelo.
- Da sam i 10 godina mlađi ne bi mi bilo svejedno. Previše je to i za puno mlađe od mene – dobacio je bivši treći tenisač svijeta koji je u tri seta pobijedio Dodiga.
Izgubio je servis, izgubio je set, a potom je poludio i na jednog gledatelja. Dapače, tražio je da ga izbace sa terena...
- Zašto? Pa stalno mi je dobacio da sam pustio meč. Nevjerojatan lik. To nisam mogao više trpjeti i tražio sam da ga maknu što je u skladu s pravilima – izjavio je bivši Davis Cup pobjednik.
Nakon kratkog odmora putuje na američki kontinent.
- Preskočit ću turnir u Kanadi. Tamo sam ionako rijetko kada igrao dobro. Nastupit ću u Cincinnatiju, potom se spremiti za US Open. Do kraja godine želim igrati na što više turnira – zaključio je hrvatski tenisač nakon svojeg 11. umaškog ATP turnira.

ŠTIMAC: NE IGRAM ČESTO, ALI MOGU TRČATI
Jedno od atraktivnijih natjecanja u Umagu je i tradicionalni Celebrity turnir. Na turniru tako sudjeluju Franjo Luković, predsjednik Uprave Zagrebačke banke, Željko Rohatinski, guverner HNB-a, svećenik don Kaćunko, Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe...
- Žao mi je što nemam puno vremena za igranje tenisa. Volim taj sport. Nisam dobar tenisač, ali zato mogu trčati. I zato mogu biti jako neugodan za konkurenciju. To su sve stari vukovi, haha – rekao je Igor Štimac, također jedan od sudionika turnira.

DAVIDENKO: NE MOGU SVOM BRATU PRED OČI
Sramota je kako sam izgubio. Chela je samo vraćao, a ja sam sve sam napravio. Na žalost, sve sam lopte pobacao van. Pokušavao sam nešto napraviti, ali nije išlo. Kasnije sam postao bijesan i to je to, tako je Nikolaj Davidenko, branitelj naslova, objasnio šokantni poraz protiv Argentinca Chele.
Rus, aktualni pobjednik Masters Cupa, skupio je samo tri gema.
- Ne smijem svom bratu izići pred oči. Sramota. Kako ću mu objasniti ovaj poraz? Ništa, morat ću se utješiti u pecanju – zaključio je Davidenko.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • banja 31.07.2010.

    Ovj Ljubučić se nešto puše , kao da je on Bog , a u stvari je samo još jedna kljusina koja se vucara po Umagu ...

  • hrvat20 31.07.2010.

    sigurno je vele stavio na ljubu pa plano

  • pravaistina88 31.07.2010.

    nogometas05, vidi se koliko pratiš tenis i koliko si upoznat s aktualnim stanjem u njemu... ...stvarno mi je svejedno kad ljudi imaju glupe stavove, ako o temi o kojoj ga se usuđuju imati znaju makar nešto! Umag je jedan od najjačlih turnira u sezoni po igračkom kadru u svom rangu! Pogledaj malo na što liče ostale 250-ice, pa to su malo jači challengeri, a ovdje imaš (i to na samom kraju zemljane sezone, pred US Open turneju!!!) imena poput Ferrera i Davydenka... Pa i Ljube. Ma kud uopće trošim riječi. Naši nogometni klubovi nisu skoro pa cijelo desetljeće za protivnika imali ekipu iz top 20 u svijetu (ili makar Europi), a opet ih se prati kao zlatne koze. Ma kud uopće trošim vrijeme i prste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare