To je to što me zanima!

Iranci probudili CR-a u hotelu, on je sve oduševio reakcijom...

Iranski navijači ometali su portugalske nogometaše ispred njihovog hotela. Stvarali su buku cijelu noć, a onda se na prozoru hotelske sobe pojavio osobno CR
Vidi originalni članak

Europski prvak Portugal lovi prolazak u drugi krug i to mora učiniti preko Irana. Od 20 sati igraju u Saransku, a ako pobjede, otvara im se borba za prvo mjesto jer u isto vrijeme igraju Španjolci i Marokanci.

Mogla bi odlučivati gol razlika, no čini se da to prošle večeri nije ometalo san Cristianu Ronaldu, kapetanu Portugala i čovjeku koji je zabio četiri gola na Mundijalu dosad.

Iranski navijači ometali su portugalske nogometaše ispred njihovog hotela. Stvarali su buku cijelu noć, a onda se na prozoru hotelske sobe pojavio osobno CR i zamolio ih da se donekle stišaju kako bi mogao spavati.

VIDEO

Izbornik Irana je Portugalac Carlos Queiroz s kojim je Ronaldo surađivao u Manchester Unitedu, ali i u reprezentaciji Portugala budući da je današnji strateg Iranaca od 2008. do 2010. bio njihov izbornik.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 56

  • torpedo91 25.06.2018.

    Zato ce im danas dat tri komada...

  • Alex127 25.06.2018.

    Navijam za Iran!

  • stones1990 25.06.2018.

    Sa Queirozom u Benfici, a ne u MANU, novinaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare