To je to što me zanima!

Ljute se što je seksi golferica završila na naslovnici časopisa

Golferica kojoj prezime vjerojatno vuče korijene s ovih prostora, postala je poznata nakon atraktivnih fotografija koje postavlja na društvene mreže. Sad je dobila i naslovnicu
Vidi originalni članak

Paige Spiranac (23) krasi naslovnicu američkog magazina Golf Digest koji izlazi od 1950. godine. Lijepa golferica kojoj prezime vjerojatno vuče korijene s ovih prostora, postala je poznata nakon atraktivnih fotografija koje postavlja na društvene mreže.

Slavna američka golferica Juli Inkster ne može vjerovati da je Paige, koja ni ne igra profesionalnu američku ligu, dospjela na naslovnicu ispred 18-godišnje Lydie Ko koja je lani postala broj 1 u svijetu golfa sa 17 godina i devet mjeseci.

- Pogledate Lydiju kako igra i pitate se zašto ona nije na naslovnici. Znam da te stvari prodaju časopise, ali mislim da bi ljudi mogli puno više naučiti iz članka o Lydiji. No to je njihov časopis - rekla je Inkster, koja je u golferskoj Kući slavnih.

Paige je lani nastupila na prvom profesionalnom turniru u karijeri. Dobila je pozivnicu prestižnog Omega Dubai Ladies Mastersa. Amerikanka je završila 94. od 108. golferica s time da su ispod nje završile neke golferice s dugogodišnjim iskustvom i dobrim rezultatima. Neke od natjecateljica smatrale su kako je Paige dobila pozivnicu isključivo na temelju izgleda i statusa na društvenim mrežama. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pusitigajasipaga 26.04.2016.

    zbog nje cu pocet pratit golf😆

  • Ivek987 25.04.2016.

    Mala je bomba, stvarno jako lijepa ženska.

  • MrDick 25.04.2016.

    Ako je ona golferica ja sam kirurg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare