To je to što me zanima!

Šimunić: Slaven me ponizio! On za mene više ne postoji

Joe Šimunić otkrio je kako u reprezentaciji situacija ipak nije bila tako idilična, a za sve krivi bivšeg izbornika. Biliću bi dao jedinicu kao osobi jer ga je ignorirao i ponizio
Vidi originalni članak

Joe Šimunić nakon ispadanja s Eura odlučio je iznijeti svoju istinu o odnosima u hrvatskom taboru. U intervjuu za Sportske novosti hrvatski se reprezentativac okomio na sada već bivšeg izbornika Slavena Bilića. Zamjera mu što ga je ostavio na klupi, ali i što se za rezultat na europskom prvenstvu opravdava lošim odlukama sudaca.

- Ostavio me na klupi bez ikakvog obrazloženja, nije imao hrabrosti niti popričati sa mnom.Bilić me ponizio i kao igrača i čovjeka. Sam sebi je dao peticu, ali ja mu kao osobi dajem jedinicu. On za mene više ne postoji - rekao je ogorčeni Šimunić.

Cijeli intervju Šimunića pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • user_26733 27.06.2012.

    o ćemu on priča, pa šifo je bolji u svakom pogledu od njega, jedina boljka je pranjičeva minutaža, koji ni klub nema a igra u repki, dok je da silva na klupi, a olić i klasnić nepozvani

  • vecky 26.06.2012.

    Da nešto vrijediš stavio bi te u igru,ti si zadnja osoba koja bilo koga može pljuvati,običan divljak i nikakav igrač.Dragi Joe, tj.Josipe sa tobom više štete nego koristi!

  • stemajzl 26.06.2012.

    Neka mi netko kaže što je selektor napravio za hrvatsku repku i općenito, za hrvatski nogomet? Da čujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare