To je to što me zanima!

Llorente ostaje u Madridu: Iz Reala u Atletico za 40 milijuna eura

Za Llorentea u Realu nema mjesta i to mu je Zidane jasno i glasno rekao u lice. Realovom djetetu nije bilo lako otići u Atletico, ali nije imao izbora. Novi mu je učitelj: Diego Simeone
Vidi originalni članak

Marcos Llorente nije promijenio adresu, a promijenio je klub. Dijete Reala (24), prešao je u Atletico za 40 milijuna eura.

Ostaje u Madridu, ali sa Bernabeua ide na Metropolitanu, iz Zidaneove u Simeoneovu svlačionicu... Dečko je odrastao u Realu no Kraljevi u veznom redu hoće Pogbu i(li) Eriksena kao dodatke Modriću, Kroosu i Casemiru.

Tu za Llorentea nema mjesta i to mu je Zidane jasno i glasno rekao u lice. Llorente u Atletico dolazi kao zamjena za Rodrija čiju će odštetu od 70 milijuna eura vrlo vjerojatno platiti Guardiolin City.

Llorenteu je, kao Realovom klincu, bilo teško odlučiti se za prelazak u dres gradskog, mrskog rivala, ali morao je otići, a Atletico je dao i igranje u Ligi prvaka, i dobre izglede za mjesto u startnih 11 i dobru lovu.

Llorente je bio na glasu kao jedan od temelja budućeg Reala dok je na klupi sjedio Solari. Sad je Real ostao bez njega, a Atletico dobio školovanog mladog igrača punog motiva da svima dokaže kako su ga u vlastitoj kući pogrešno procijenili.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MOONZz 20.06.2019.

    Idealna zamjena za Rodrija! I napokon da Atletico njima uzme njihovog igraca!

  • nikopolidis_71 20.06.2019.

    Velika greska Reala. Zadnji vezni s dobrom tehnikom i solidnim udarcem. Trebali su ga zadrzat i rotirat ga s Casemirom. Ko ga je ikad gledao zna o cemu pricam

  • Space Burek 20.06.2019.

    svaka cast realu na prodaju ovog drloga za 40m

Komentiraj...
Vidi sve komentare