To je to što me zanima!

"Loew do 2014. na klupi Njemačke, onda Van Gaal"

Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna i legenda njemačkog nogometa vidi Löwa na klupi Njemačke do 2014. A onda nastupa Van Gaal...
Vidi originalni članak

Minhenski listovi Merkur i TZ prenijeli su stav počasnog predsjednika minhenskog Bayerna i legendarnog njemačkog nogometaša Franza Beckenbauera glede izborničke budućnosti njemačke reprezentacije. Aktualnog izbornika Joachima Löwa (50) Beckenbauer vidi kao dugoročno rješenje na klupi.
- Löw je mlad čovjek i siguran sam da će voditi momčad i na sljedećem SP-u, 2014. godine u Brazilu - prognozirao je Kaiser Franz, premda je svjestan činjenice kako Löw ugovor s Njemačkom nogometnim savezom ima samo do 2012. godine.
Kad Löw jednog dana zbog zasićenja ipak ode, na njegovu mjestu Beckenbauer vidi aktualnog trenera Bayerna, Nizozemca Louisa van Gaala (59). Kada bi se to dogodilo, prvi bi put u povijesti njemačku nacionalnu momčad vodio jedan stranac.
- Znam da naš savez oduvijek pokazuje sklonost k domaćim stručnjacima i to je u redu. Ipak, možda jednom dođemo do točke u kojoj ćemo reći: U redu, idemo sad probati sa strancem! Mislim da bi to moglo donijeti novi impuls nacionalnoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivica20002000 24.08.2010.

    Gaal ce ostat do 2012. jer je i on sam to izjavio a postao je i jedan od najomiljenijih trenera u Bavarskoj

  • ružno pače 24.08.2010.

    moje misljenje je da ce löw ostati najdulje do 2012, a moze se desiti da i prije ode. van gaal ima ugovor do kraja sezone 2011 i moze se desiti da on vec 2011 dodje na mjesto bundestrenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare