To je to što me zanima!

Zagrebački derbi: Dinamo od 15 sati dočekuje Lokomotivu

Lokomotiva je posljednji put dobila Dinamo 1952. Mirko Barišić imao je 16 godina. Nema naznaka da bi u bližoj budućnosti momčad s Kajzerice mogla napraviti čudo
Vidi originalni članak

Dinamo od 15 sati dočekuje Lokomotivu. "Lokosi" nikad u HNL-u nisu uspjeli dobiti starijeg brata s kojim su od 2009. godine međusobno razmijenili točno 80 igrača. 

Tijek utakmice pratite na Goalu

- Lokomotiva u zadnje vrijeme igra dobro. U napadu su posebno neugodni i mogu napraviti dosta problema ako im se to dozvoli - rekao je Zoran Mamić.

Lokomotiva je posljednji put dobila Dinamo 1952. godine. Mirko Barišić tada je imao 16 godina. Nema naznaka da bi u bližoj budućnosti momčad s Kajzerice mogla napraviti čudo. Dinamo je slavio u posljednjih pet utakmica u nizu, Lokomotiva je lani bila na korak do senzacije, no Alen Halilović pogodio je za 1-1 u 90. minuti.

- Čeka nas nova utakmica, a zna se što mi želimo i koji su ciljevi stavljeni pred nas. Želimo nastaviti s onime gdje smo stali u Koprivnici, a to je pobjeda s kojima želimo nastaviti do kraja polusezone - dodao je Dinamov trener.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • dsmilja1 29.11.2015.

    eto..hajduk bio prvi na 15 tak minuta.. pa onda rijeka (zasluzeno), pa ode ajdug na treće... dinamo drugi. tko veli da prvenstvo nije zanimljivo

  • McRazr96 29.11.2015.

    Prvih 5 komentara od ekipe iz Dalmacije, a veze s njima ova utakmica nema..

  • Ronaldo9 29.11.2015.

    Dalmacijo, moja ružo uvela, Dalmacijo, što od krša i kamenja, Dalmacijo, pjesmu tebi pjevam ja, pjesmu od Dinama, prvaku iz Zagreba!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare