To je to što me zanima!

Lokomotiva je s desetoricom nanijela 'pjesnicima' peti poraz

NE IDE PA NE IDE Zagreb u prvom poluvremenu utakmice protiv Lokomotive nije uspio ni zapucati po golu, a s igračem više zadnjih 40 minuta izgubio je od lokosa
Vidi originalni članak

Niti s igračem više u posljednjih 40 minuta Zagreb nije uspio doći do prve pobjede u utakmici protiv Lokomotive u osmom kolu MAXtv Prve lige. Lokosi su u Kranjčevićevoj kao gosti slavili 2-1 i probili se na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

Tomislav Mrčela zabio je za vodstvo Lokomotive u 17. minuti na asistenciju Zvonka Pamića, koji je na Kajzericu stigao početkom tjedna na posudbu iz Dinama. Upravo je Pamić mogao udvostručiti vodstvo lokosa u 36. minuti iz penala, ali je umjesto gola pogodio prečku.

Koliko su zagrebaši bili inferioran protivnik dovoljno govori podatak da u prvom poluvremenu uopće nisu zapucali po golu. Prilika im se otvorila iz penala u 50. minuti kojega je iskoristio Lovro Medić nakon faula za izravan crveni karton strijelca Mrčele.

"Pjesnicima" je do kraja utakmice ostalo 40 minuta da s igračem više dođu do prve pobjede, ali Lovro Medić i Goran Vincetić nisu pronašli način kako srušiti momčad Ante Čačića. Dapače, 14 minuta prije kraja Mirko Marić zabio je treći ovosezonski gol i lokosima donio treću pobjedu.

Zagreb u sljedećem kolu, koje se zbog reprezentaitvne stanke igra drugoga rujanskog vikenda, ide u goste Hajduku, dok Lokomotiva ugošćuje Dinamo. "Pjesnici" su sa samo tri boda iz osam utakmica posljednji, dva boda iza Osijeka, a lokosi imaju tri boda manje i utakmicu više od vodećih "modri".

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lud_ko_struja 29.08.2015.

    ipak je Kopić bio talentirani trener, kad je on otišao nema više ni igre ni rezultata.....

  • mrkrunimir 10 28.08.2015.

    http://www.dailymotion.com/video/x33h1nq_zagreb-lokomotiva-1-2-golovi-28-08-2015-hd_sport

  • ččč 28.08.2015.

    Poništen gol Zagreba.Nisu milimetri nego 2 metra. Naravno tu su i međusobne posudbe prve i druge momčadi:barišić,husejinović itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare