To je to što me zanima!

Lokosi ostavili Slaven na dnu i popeli se na 4. mjesto ljestvice

U jedinoj subotnjoj utakmici sedmog kola MAXtv Prve lige Lokomotiva je pobijedila na gostovanju kod Slaven Belupa 2-0. Lokosima su tri boda donijeli Musa i Pavičić
Vidi originalni članak

Lokomotiva je pobijedila Slaven Belupo 2-0 u jedinoj subotnjoj utakmici sedmog kola MAXtv Prve lige. Zagrepčanima su pobjedu u Koprivnici donijeli golovi Marija Muse i Domagoja Pavičića.

Nakon četiri uzastopna poraza, momčad s Kajzerice konačno je došla na trag prošlosezonskih igara koje su joj donijele borbu za Europu. U prošlom kolu srušili su Rijeku, a sada i Slaven Belupo i to na njihovu terenu.

Lokosi su krenuli autoritativno u utakmicu i već u sedmoj minuti mogli povesti preko jednog od najboljih igrača Ante Rukavine. Igrač Dinama na posudbi u Lokomotivi dobio je dubinsku loptu u prostor i pogodio stativu. Držali su 'farmaceuti' početan rezultat sve do minutu prije predaha, a onda je grešku Ozobića, koji je glavom vraćao loptu golmanu, kaznio Mario Musa i zabio za 1-0.

Slaven je početkom drugog poluvremena bio opasniji prema naprijed, gađali su Ozobić, Cesarec te Marko Mirić, koji je u 68. minuti pogodio stativu. Pripomogao je i Zelenika kad je trebalo, lokosi su držali vodstvo, a onda je priču u nadoknadi zaključio Domagoj Pavičić bijegom u kontri za konačnih 2-0.

S nova tri boda Lokomotiva je došla na visoko četvrto mjesto uoči sutrašnjih utakmica, a Slaven će reprezentativnu stanku dočekati sa zadnjeg mjesta i četiri boda iz sedam utakmica.

MAXtv Prva liga, 7. kolo

  • Slaven Belupo - Lokomotiva 0-2 (Musa 44', Pavičić 90+3')
Idi na 24sata

Komentari 35

  • piramida 31.08.2014.

    postovani moj komentar nije prekrsijo ni jedno pravilo samo vi postovani nemate iste kriterije prema komentarima.

  • đuro2 31.08.2014.

    neće slaven ispast imaju dobru ekipu ali nemaju ni sreće...

  • chelsea199 31.08.2014.

    Nažalost, ova ekipa je za drugu ligu. Prosle sezone se vidjelo da sa ovim kadrom nece biti lako, a od pojacanja (ako ih se tako moze nazvati) su dosli samo cesarec i miric, a otisao je najbolji igrac i mlada nada čanađija. Trebali su napraviti cistku u ekipi i dovest novog trenera koji bi sve to znao poslozit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare