To je to što me zanima!

Lokosi prikucani za dno: Šibenik im utrpao četiri gola na 'Kranjči'

Jerko Leko neće po dobrome pamtiti prva dva susreta na klupi seniorske momčadi Lokomotive. Nakon teškog poraza protiv Osijeka (3-0), sad ih je kod kuće za dno prikucao i Šibenik (4-0)
Vidi originalni članak

Nogometaši Šibenika u zaostaloj su utakmici 14. kola Prve HNL igranoj u utorak na stadionu u Kranjčevićevoj ulici kao gosti svladali Lokomotivu sa 4-0 (2-0). Junak važne pobjede Šibenčana u borbi za ostanak bio je dvostruki strijelac Emir Sahiti (27, 44), dok su se u nastavku u strijelce upisali Karlo Bilić (79) i Deni Jurić (90).

Sahiti je doveo goste u vodstvo nakon sjajne solo-akcije u 27. minuti, on je primio loptu na lijevom krilu, sjurio se u kazneni prostor, a onda snažnim udarcem iskosa pogodio pod samu gredu nemoćnog Santinija.

U samoj završnici prvog poluvremena Šibenik je povećao prednost, Čurić je oduzeo loptu neopreznom Chajiji na sredini igrališta i povukao protunapad, a zatim pravovremeno uposlio Sahitija koji je utrčao u kazneni prostor domaćih i onda rutinski prebacio istrčalog Santinija.

Iako je drugo poluvrijeme proteklo u inicijativi Lokomotive, domaći nisu stvorili niti jednu ozbiljnu priliku, dok je Šibenik pred kraj utakmice stigao do još dva gola, a oba je puta asistent bio kapetan Marko Bulat odličnim ubačajima s desne strane. Prvoga je iskoristio Bilić koji je glavom sa 10-ak metara poslao loptu u sam donji desni kut, da bi u samoj završnici Jurić snažnim udarcem sa 13-14 metara još jednom svladao domaćeg golmana.

Ovom pobjedom Šibenik je skočio na sedmo mjesto ljestvice sa 16 bodova iz isto toliko susreta, bod više ima šesti Slaven Belupo, a bod manje uz utakmicu više osmi Varaždin. Lokomotiva je ostala posljednja 10. sa samo 12 bodova iz 16 susreta, bod više uz dvije odigrane utakmice manje ima deveta Istra 1961.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • AC.MILAN 27.01.2021.

    ovo je samo dokaz koliko je Lokomotiva smiješan klub i ne smije biti u ligi sa Dinamom ma što god neki govorili i negirali. Osvojili su 2. mjesto i izborili Ligu prvaka i umjesto da pojačaju ekipu, oni svoja 4 najbolja igrača prodaju, od toga 3 najvećem "konkurentu" što nema nigdje na svijetu i sada su svima kanta za napucavanje

  • 27.01.2021.

    Ajmo Ajmo Sibenice moj!

  • ukralo pokralo 27.01.2021.

    Kad sam ja govorio ceka ih sudbina rnk splita vi ste se rugali pljuvali e pa evo gaaa jako mi je drago  

Komentiraj...
Vidi sve komentare