To je to što me zanima!

'Lokosi uvijek idu 300 posto na Dinamo, kao da je Liga prvaka!'

Igrao sam u Lokomotivi protiv Dinama i u tim utakmicama uvijek sam se želio dokazati pred trenerima Dinama. Išli smo 300 posto, kao da je finale Lige prvaka, rekao je Mario Šitum za Goal
Vidi originalni članak

Lokomotiva i Dinamo od 20 sati igraju zagrebački derbi u Kranjčevićevoj ulici.  U trenucima kad Rijeka bježi 'modrima' četiri boda, ni najveći hazarderi neće uplatiti ni kunu na bilo koji rezultat osim večerašnje pobjede Dinama.

Zapravo, baš nitko ne vjeruje da Lokomotiva može uzeti bod klubu koji je u hrvatsko prvoliogaško društvo ušao s email adresom nklokomotiva@nk- dinamo.hr i s kojim je kroz posljednjih godina odradila preko 100 transfera.

Od 24 utakmice protiv 'lokosa', Dinamo je slavio u njih 23, a samo je 2014. godine završilo 1-1 kad je Halilović zabio u 90. minuti. Jedan od mnogih koji je igrao za oba kluba, Mario Šitum, kaže da to nije baš tako kako se čini.

A čini se kao da Lokomotiva leti protiv Rijeke protiv koje je u 27 utakmica dobila 48 žutih, dok je protiv Dinama u istom broju susreta sakupila 21 karton manje. 

- Igrao sam u Lokomotivi protiv Dinama i u tim utakmicama uvijek sam se želio dokazati, odigrati što bolje. Išao sam 300 posto. Ma, mi smo na Dinamo u tim utakmicama išli kao da je finale Lige prvaka - kaže Mario Šitum za Goal.

Tu šansu neće imati Petar Bočkaj, Jan Doležal i Ivan Šunjić, tri ponajbolja 'lokosa' koji su na prošloj utakmici protiv Cibalije, kod rezultata 4-0 za Lokomotivu, dobili kartone zbog kojih propuštaju utakmicu protiv Dinama u Kranjčevićevoj.

Što je još Šitum rekao pročitajte na GOALU

 

Slažete li se sa Šitumom?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 61

  • dida124 15.04.2017.

    Predlažem da se ubuduće engleski navijači BBB preimenuju hrvatskim nazivom "Bogomoljci".

  • dida124 15.04.2017.

    Molim da netko u metrima ili kilogramima objasni koliko je to 300%?

  • centarfor 14.04.2017.

    Idu oni 300% protiv Dinama i nikada nisu pobijedili. Penal br 2 na današnjoj utakmici je namjerno napravljen. jer ne bi bilo plače za nikoga u Lokomotivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare