To je to što me zanima!

Lončar, obećao si! Mladi Patrik dobio dres najdražeg igrača...

Mladi je navijač na europskoj utakmici Rijekinog veznjaka podsjetio na obećanje iz Crikvenice. I to podsjetio: transparentom. Lončar je primijetio natpis pa održao obećanje, a Patrik dobio voljeni dres
Vidi originalni članak

Ako vam sportaš obeća dres, a više ne znate kad ćete ga imati šansu sresti pa na to podsjetiti... Otiđite na utakmicu i podsjetite ga transparentom. Na utakmici sigurno ima dres!

Napravio je to mladi Patrik, veliki Rijekin navijač kojem je 22-godišnji BiH veznjak obećao voljeni dres s brojem 44. Na istoku Rujevice za vrijeme utakmice Europske lige digao je svoj transparent: "Lončar, obećao si dres u Crikvenici. (Patrik)"!

I... Tri fotografije vrijedne ekipe iz klupskog odjela za odnose s javnošću jasno pokazuju da je natpis bio učinkovit k'o Murić protiv Aberdeenovog golmana Lewisa:

Stjepan Lončar bez dresa, a Patrik sa obećanom 'relikvijom'! Na stranu tišina Sjevera bez kojeg je Rijeci svaka minuta teže nego sa glasnom podrškom Armade... Istok i Zapad derali su grla za svoju Rijeku, a Lončarov dres je 100% zaslužena dodatna nagrada Patriku.

Svi navijači dobili su lijepih 2-0 koje Rijeka u četvrtak brani na Pittodrieju u Škotskoj. Bijeli u srijedu u 13:30 sa krčke zračne luke lete u Škotsku, a uzvrat 3. pretkola Europske lige igra se od 20 i 45.

Ako prođu Škote Riječani će u play-offu na boljeg iz para AEK Larnaca (Cipar) - KAA Gent (Belgija). Prva utakmica na Cipru završila je remijem, 1-1. Uzvrat se u Gentu igra u četvrtak od 20 sati i 30 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.08.2019.

    Prijatelju,jedno zaboravljas,Hajduk zivi vjecno,to je klub koji je imao najvise simpatizera u republikama bivse drzave,pa ispadas smisan,kad spominjes Crikvenicu😉,Hajduk zivi vjecno,Bog i niko vise,HžV

  • 13.08.2019.

    Bio sam u Crikvenici prija par dana kada sam bio na Kvarneru, nemogu vjerovati da u tom prekrasnom gradicu 30ak km od Rijeke ima toliko Torcide, jedno 10 ljudi vidio u dresovima ajduka i majcama torcide da mi je mucno bilo. Domaci uvedite malo reda

Komentiraj...
Vidi sve komentare