To je to što me zanima!

Lončarević: Pobijedit ćemo da shvate da je Gorica ozbiljna

Pobjedom želimo pokazati ostalima da smo ozbiljni. Dogurali smo do 3. mjesta, što znači da nismo lošiji ni od koga, rekao je Ilija Lončarević, trener drugoligaša Gorice
Vidi originalni članak

Gorica pobjedom protiv Rudeša (16.30) može doći do treće uzastopne pobjede. Nakon slavlja protiv Zeline i Sesveta Velikogoričani su se približili Cibaliji i Zagrebu.

- Rudeš nam je jedan od najneugodnijih protivnika, no vjerujem da ćemo pobijediti. Bit će teško, očekujem čvrstu utakmicu, ali mi smo u dobroj seriji i želimo je nastaviti. Neka se sad moji igrači pokažu pa da vidimo tko je tu pravi junak - rekao je Ilija Lončarević.

Trener Gorice otkrio je da ima problema.

- Ne želim javno reći koji su. Rješavamo ih u hodu i zbog toga igramo tako promjenjivo. Nadam se da smo se sada dovoljno konsolidirali da protiv Rudeša budemo pravi - rekao je Lončarević i dodao:

- Pobjedom želimo pokazati ostalima da smo ozbiljni. Dogurali smo do trećeg mjesta, što znači da nismo lošiji ni od koga.

Za drugoplasiranom Cibalijom Gorica zaostaje pet bodova. Vinkovčane danas čeka gostovanje u Lučkom.

- Težak im je raspored i možemo se uključiti u borbu za sam vrh. Zbog toga nam treba pobjeda protiv Rudeša, kao stimulans za mlade igrače - kaže Lončarević.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zmajdIC3662 06.04.2014.

    kaj sad nitko ne ne govori kako ne bi treali biti u prvoj ligi jer je dinamova filijala isto?

  • lajd88 06.04.2014.

    prenosi eurosport ako ga nemate javite se poslat ću vam link

  • strmi007 06.04.2014.

    Samo naprid!

Komentiraj...
Vidi sve komentare