To je to što me zanima!

Lopta prošla kroz mrežu: Svi su vidjeli čisti gol osim suca

Sudac četvrte španjolske lige komičnim propustom dao je novi argument u prilog uvođenja video tehnologije. Lopta je prošla kroz mrežu na tribine, a gol nije dosuđen
Vidi originalni članak

Još nije vrijeme za uvođenje video-tehnologije, iznova i iznova trubi predsjednik Fife Sepp Blatter. U 21. stoljeću u kojem svi relevantniji sportovi koriste najnovije blagodati tehnologije, nogomet kao najpopularnija svjetska igra i dalje 'čami' u mraku 19. stoljeća.

Nakon velikih propusta sudaca, novi argument dao je djelitelj pravde na utakmici četvrte španjolske lige između Pontevedra i Alondrasa. Gostujući igrač Fran Fandiño zabio je gol glavom, a lopta je prošla kroz propusnu mrežu i otišla na tribinu. Igrači Alondrasa počeli su slaviti, no slavlje je bilo kratkoga vijeka.

Sudac nije ni trepnuo, već pokazao na gol-aut. Svi osim njega su vidjeli loptu u mrežu. Da bi stvar bila gora, domaća momčad je na kraju slavila 1-0.

- Stajali smo u čudu i gledali se kao budale - priznao je Fandiño nakon bizarnog poraza svoje momčadi.

A negdje u zapećku Blatter vjerojatno razmišlja u uvođenju šestog i sedmog suca...Nikad ih nije previše.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Prince Vegeta 11.10.2011.

    koji onda vrag suci provjeravaju mrežu prije početka tekme -.- reda radi izgleda

  • HAJDUK 1911-2011 11.10.2011.

    ma ovaj sudac zasluzuje sudit finale eura XDD

  • LeBron 11.10.2011.

    U NBA ligi svaki šut sa sirenom sudci gledaju na superslow motionu da vide je li šut upućen prije isteka vremena, zašto to ne bi bio slučaj u nogometu, zanima me kako bi završila utakmica Chelsea-Barca od prije par sezona da je Ovrebo gledao snimke XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare