To je to što me zanima!

Loptica letjela 150 km/h i završila u - glavi udarača!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Baseball ponekad može biti itekako opasan sport. Recimo kad bacač pošalje suludo brzu lopticu i pogodi u glavu protivnika koji je pokušava uloviti
Vidi originalni članak

'Pitcher' San Francisco Giantsa Matt Cain treći je put bacao udaraču New York Metsa Davidu Wrightu u četvrtom 'inningu'. U prva dva pokušaja Wright je promašivao, treću priliku nije ni dobio. Cain je silovito bacio lopticu, kasnije su izračunali čak 150 km/h! Wright se nije ni snašao, a već je dobio lopticu u - glavu. Ni kaciga nije pomogla, loptica za baseball je teška, tvrda, potencijalno izuzetno opasna. Koliko točno opasna, najbolje zna nesretni David Wright.
- Uh, bilo je strašno to gledati... - rekao je potreseni trener Metsa Jerry Manuel. Njegov je igrač odmah nakon udarca pao na bod, odbacio kacigu i ostao ležati. Matt Cain zabrinuto je gledao što se događa, nije se usudio ni prići. A za to vrijeme Wright je u besvjesnom stanju kolutao očima. Nekoliko minuta kasnije, uz pomoć suigrača, napustio je teren i otišao u bolnicu. Dijagnoza - potres mozga.
- Laknulo mi je kada sam vidio da ustaje i odlazi. Samo sam gledao hoće li se negdje pojaviti krv. Strašno, pokušat ću ga posjetiti već sutra - rekao je potreseni Cain, kojemu se ovakve pogreške ipak ne bi smjele događati.
- Osjećao se grozno, ali uspio je zadržati pribranost. Naravno da nije bil namjere - rekao je trener Giantsa Bruce Bochy.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 2borg 20.08.2009.

    ovaj bi trebo trenirat rukomet

  • Marko-vk 20.08.2009.

    svaka čast ovome što je bacio lopticu 150 km/h i bio tako precizan

  • _marin32_ 20.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

Komentiraj...
Vidi sve komentare