To je to što me zanima!

Loš je gubitnik: Mihajlović nije došao na zakazanu "presicu"

Najviše me boli što će za 10 godina netko doći i reći ‘E, ti si onaj što je napravio pogrešku i izgubio protiv Hrvatske’, rekao je Kolarov koji je došao umjesto izbornika
Vidi originalni članak

Dan nakon poraza na Maksimiru atmosfera u kampu srpske reprezentacije vrlo je loša. Siniša Mihajlović nije se pokazao korektnim u porazu, naime, nije došao na zakazanu press konferenciju.

Izbjegao je druženje s tamošnjim novinarima, a na isto nije došao niti predsjednik Saveza Tomislav Karadžić. 

Pred 'sedmu silu' su umjesto njih došli Kolarov, Nastasić i Đuričić.

- U 1. poluvremenu nismo pokazali ništa, nismo uspjeli povezati dva dodavanja. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, ali to je vjerovatno zbog toga što su se Hrvati povukli. Najviše me boli što će za 10 godina netko doći i reći ‘E, ti si onaj što je napravio pogrešku i izgubio protiv Hrvatske’. Moramo priznati da trenutno nije dobra situacija, ali treba gledati u naprijed. Treba gledati šta drugi rade, kako su Hrvati stvorili kult reprezentacije i prepisati ono što je dobro - rekao je Aleksandar Kolarov.

Filip Đuričić ponovio je da nije očaran 'vatrenima'.

- Očekivao sam da je Hrvatska mnogo bolja momčad, nisam vidio ništa specijalno, čak niti od Modrića. Moramo izvući pouke i krenuti dalje. Više me boli to što nećemo vidjeti Brazil, nego što smo izgubili od Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Hasenfefer 24.03.2013.

    bez brige ALEKSA meanwhile će da odigramo bar još 6 utakmica, a rezultat BU ti isti, pobjeda Hrvatske. Ak više ne buš igral za SRBE nakon 10 godina se te se ne bu NIKO ni sjećal. TAKKKK adddddddddddaaaaaaaaaa.................... ne beri ššpaROGE

  • bootom 24.03.2013.

    zar ste očekivali nešto drugo od kukavice Mihajlovića? pokazao je kakav je Delija. pička-nož u leđa l podbrusi pete. ljigavac fuj.

  • francetić 24.03.2013.

    "Filip Đuričić ponovio je da nije očaran 'vatrenima'. - Očekivao sam da je Hrvatska mnogo bolja momčad, nisam vidio ništa specijalno, čak niti od Modrića. Moramo izvući pouke i krenuti dalje. Više me boli to što nećemo vidjeti Brazil, nego što smo izgubili od Hrvatske."HRVATSKA JE IGRALA KOLIKO JOJ JE ZA VAS TREBALO,A ŠTO BI TEK BILO DA SU UBACILI BAREM U TREĆU?

Komentiraj...
Vidi sve komentare