To je to što me zanima!

Loše, Mišo: Trener Hajduka je dobio palac dolje od legendi...

Hajdukove legende zabrinute su zbog katastrofalnih izdanja "bilih" u posljednjih nekoliko tjedana. Hajduk se kroz ušicu igle provukao protiv Belupa i ušao u finale...
Vidi originalni članak

Koliko god prolazak u finale Kupa Hrvatske donio radosti u srca navijača Hajduka, jednako je toliko zebnje za ishod finala s Lokomotivom. Pogotovo zato što je Lokomotiva u odličnoj formi, a Hajduk u evidentnoj krizi. Protiv Slavena se provukao kroz “ušicu igle”.

- Ono je bila sramota, razbili su nas... Nakon prvog poluvremena od muke sam otišao sa stadiona - grmio je jučer legendarni igrač Hajduka Zvonko Bego.

I nije jedini koji upire prstom u blijedo izdanje Hajduka, ali i u način na koji Krstičević vodi momčad.

- Davno je šjor Luka Kaliterna rekao: ‘Kad ti pukne prednja lijeva guma, onda je zamijeniš rezervnom. Ne stavljaš zadnju desnu na mjesto prednje lijeve, a rezervnu na zadnju desnu...’

Kod trenera Krstičevića malo tko igra na svojoj poziciji. Od Stojanovića, preko Lime i Vršajevića, Milića i Maglice pa do Caktaša...

- Najgore je igračima mijenjati pozicije, to kod njih izaziva konfuziju. Ali to je samo dio priče. Ističe se sjajna fizička sprema, a igrači praktički ne mogu hodati po terenu. Ni psihički nisu bili spremni za ovakvu utakmicu - smatra Ivan Katalinić i dodaje:

- Lakše bi Hajduku u finalu Kupa bilo igrati protiv Dinama nego protiv Lokomotive, koja je mlada, uigrana... Ivković to sjajno vodi i želi trofej. Ako Hajduk do finala Kupa ne osigura Europu, bit će na igračima velik pritisak. Iskreno, strah me kako će to sve završiti.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mata iz inata 20.04.2013.

    S takvim igračkim kadrom, rezultat je fantastičan.

  • kmetek 20.04.2013.

    slažem se sa svime napisanom u članku. Ja to tvrdim već dugo vremena i svaki normalni navijač otvorenih očiju to vidi! Hajdukova igra se bazira na mladosti i agresivnosti i tu nema zamjerki, ali takva igra se brzo raspline i sve ode u krasan k....! Mišo nema taktičkog znanja, ne zna pogoditi zamjene, strahovito loše čita igru protivnika! Jedino što zna to je nabildati igrača i prodavati alibije novinarima kako su igrači ozlijeđeni, kako nema kadar, kako ovi mladići igraju srcem i dušom za "bilu" boju i grb na dresu...! Taktike i prepoznatljive igre nigdje! Lokomotiva je razbila Belupo, a Hajduk protiv tog istog Belupa jedva na Poljudu da gol za izjednačenje! Pa ko je tu lud??? Volim Hajduk svim srcem, ali Mišo ne zna, ne može i ne smije voditi Hajduk!

  • mestar 19.04.2013.

    Gabelicu, ti si puno gori novinar (ako ovakovi claci imaju uopce veze s novinarskom profesijom) nego Miso trener. Zali boze novca sto su ti rodtelji potrosili za skolovanje, tek si poceo pisat vec si nadmasio svog idola zidaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare