To je to što me zanima!

Lov na 18. naslov: Cibona ima večeras meč loptu protiv Zadra

Košarkaši Cibone od 20 sati imaju priliku osvojiti 18. naslov prvaka Hrvatske pobijede li Zadar u trećoj utakmici finala doigravanja u Draženovu domu
Vidi originalni članak

Velikim 'breakom', koji je ostvarila pobjedom u Višnjiku u subotu, Cibona je došla u poziciju da večeras realizira meč loptu protiv Zadra u trećoj utakmici finala prvenstva Hrvatske. 'Vukovi' su šokirali domaćine uvjerljivim slavljem 92-76 te u 20 sati u dvorani Dražen Petrović imaju priliku osvojiti 18. naslov nakon što su poveli u seriji 2-0.

Trener Cibone Danijel Lutz ipak poziva na oprez.

- Kroz cijelu seriju ponašali smo se skromno. Takvi trebamo ostati i dalje. Čeka nas težak posao jer Zadar je ove sezone nekoliko puta pokazao da ima snagu pobijediti u utakmicama u kojima mu visi mač nad glavom - rekao je Lutz uoči treće utakmice.

Bivši igrač obje momčadi Marko Popović navija za Zadar, ali ne vjeruje u preokret protiv 'vukova' s kojima je uzeo naslov prvaka.

- Bit će iznimno teško i moram priznati da nisam veliki optimist. Zadar se već ispraznio u polufinalu kad je kao autsajder izbacio Cedevitu. To odnosi puno energije, a upravo je ona nedostajala Zadru u prve dvije utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hrvatica<3 04.06.2013.

    nemogu vjerovati da je sport klub stavio prijenos na sport klub plus ,a ja nemam taj progr. ): ........znali netko neku str.gdje se može gledati ?

  • chumbo 04.06.2013.

    svaka cast zadru sto je uopce usao u finale jer realno nitko to nije ocekivo...najdraza finala su mi uvijek bila izmedju zadra i cibone, zadar kao rasadnik talenata i najbolje publike na svijetu i cibone koja je nas najveci brend u europi uvijek bio i osto...neka bolji pobijedi :)

  • pops 04.06.2013.

    Za ovaj Grad i ljude bori se, nemoj nikad predat se! ugasit zvuk i virovat u čudo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare