To je to što me zanima!

Lov na "lisice": Arsenal ostao u igri za naslov u Premiershipu

Arsenal je dvama golovima Alexisa Sancheza slavio protiv WBA u Londonu u zaostaloj utakmici. "Topnici" imaju 10 bodova zaostatka za Leicesterom četiri kola prije kraja
Vidi originalni članak

Arsenal je u zaostaloj utakmici 30. kola Premiershipa slavio protiv West Bromwicha 2-0. Alexis Sanchez zabio je u 6. i 38. minuti za tri boda koja su održala nadu onima koji se još nadaju da "topnici" mogu napraviti čudo i stići vodeći Leicester.

"Lisice" imaju 10 bodova prednosti ispred Wengerove momčadi koja je pobjedom u večerašnjoj utakmici postala tek drugi klub u povijesti engleskog nogometa, nakon Manchester Uniteda koji je došao do 500. pobjede u prvoj ligi.

Obavili smo posao. Bili smo na visokoj razini i žao mi je što nismo zabili još golova. Naravno da žalimo za propuštenim bodovima. Imamo dva remija iz utakmica koje smo morali dobiti - rekao je Arsene Wenger, svjestan da će "lisice" biti teško uloviti.

Realniji scenarij je borba za treće mjesto koje Arsenal brani od Manchester Cityja, Uniteda i West Hama, a koje vodi izravno u Ligu prvaka.

Arsenal je nakon ove pobjede na dva boda ispred Cityja koji drži četvrto mjesto i odlazak u kvalifikacije. "Topnici" do kraja prvenstva još igraju kod kuće protiv Norwicha i Ville te u gostima sa Sunderlandom i Manchester Cityjem.

Premiership, 30. kolo:

Arsenal - WBA 2-0 (Sanchez 6, 38)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 19

  • croorc 22.04.2016.

    pa više šanse ima Liverpool da dođe do mjesta za LP nego što Arsenal ima za osvajanje prvenstva

  • Drotvajler 22.04.2016.

    arsenal ima sanse kao hajduk u hnl-u...

  • strmi007 22.04.2016.

    gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare